Florin Zamfirescu, fericit alături de cea de-a patra soție: ‘Daciana este o comoară. E norocul vieţii mele’

07.08.2021, 11:13
Florin Zamfirescu, fericit alături de cea de-a patra soție: 'Daciana este o comoară. E norocul vieţii mele'

Florin Zamfirescu s-a retras de pe scena teatrului de mai bine de doi ani și își duce bătrânețile la țară, alături de doctoriţa Daciana Toma. Actorul și cea de-a patra soţie sunt împreună de mai bine de 10 ani și se înțeleg de minune. 

Florin Zamfirescu a divorțat de actrița Cătălina Mustaţă în 2012. După ce s-a separat de actriță, bărbatul și-a găsit liniștea în brațele Dacianei Toma.

Florin Zamfirescu, fericit alături de cea de-a patra soție

Într-un interviu pentru Taifasuri, Florin Zamfirescu a mărturisit că este un om norocos, iar căsnicia lui merge ca pe roate.

În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am mai apucat o zi. Eu nu sunt foarte sănatos. Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile. Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina, nu am de gând să capotez. O veni şi clipa aia. Sper să fie scurtă. Nu îmi e frică de moarte! Acum mă mai odihnesc după muncă, dar, la un moment dat o să mă plictisesc de atâta odihnă. Şi, crezând că dincolo e ceva, de abia aştept să văd ce este…

O, Doamne! A adus veselie şi, deşi este doctoriţă, e foarte bună gospodină şi foarte grijulie. Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final. … Ei nu-i place la restaurant, că mâncarea gătită acasă e cea mai bună. Şi în fiecare zi aproape vine cu o noutate, cu ceva. Este pur şi simplu spectaculoasă! Toţi cei care au venit şi au luat masa la noi au rămas… Dar nu numai asta, că doar nu e bucătăreasă. Daciana este o comoară. Este foarte cultivată, foarte echilibrată, nu păstrează ranchiună, este un om adevărat. E norocul vieţii mele‘, a declarat îndrăgitul actor, pentru sursa citată mai sus.

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață n-au mai vorbit de ani buni

După separarea de Cătălina Mustață, Florin Zamfirescu a fost nevoit să-i cedeze acesteia jumătate din terenul aferent casei lui. De atunci, cei doi sunt vecini. Actorul a dezvăluit că nu și-a mai văzut fosta nevastă de mai bine de un an de zile.

‘Eu am rămas prieten cu toate nevestele. Cu ultima, care este Cătălina Mustață, cu care stau gard-în-gard, că am avut o grădină mare, de 2.500 mp. Am făcut împreună o casă acolo și ne-am tras un gard și s-a împărțit în jumătate. În jumătatea cealaltă mi-am făcut și eu o casă. Acolo îmi convenea, erau foarte mulți veniți la M… după mine. E un mic cartier al artiștilor, acolo.

Dar eu am fost primul, le-am și zis: o să vedeți că se va numi strada ‘Florin Zamfirescu’. Ea a tras un gard mare, de doi metri, între noi, să nu ne vedem. E adevărat, eu nu o văd! Ultima dată am văzut-o acum un an și jumătate! Nu știu când intră…’, a spus Florin Zamfirescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

citește și...