Florin Zamfirescu: ”Am sechele din divorțul pe care l-am avut”

17.06.2020, 15:39
Florin Zamfirescu: ”Am sechele din divorțul pe care l-am avut”
Florin Zamfirescu: ”Am sechele din divorțul pe care l-am avut”

Reputatul actor Florin Zamfirescu a făcut dezvăluiri despre viața sa personală. Acesta a mărturisit că a rămas cu sechele după divorț.

Actorul Florin Zamfirescu, în vârstă de 71 de ani, și-a deschis sufletul într-un interviu pentru click.ro.

Artistul a făcut dezvăluiri despre viața sa, afirmând că divorțul l-a lăsat cu sechele. Florin Zamfirescu este căsătorit în prezent cu Daciana, de profesie medic. Însă, anterior, Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012.

”Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, a declarat Florin Zamfirescu pentru sursa mai sus-menționată.

Daciana, actuala parteneră de viață a lui Florin Zamfirescu (prima din stânga)
Daciana, actuala parteneră de viață a lui Florin Zamfirescu (prima din stânga)

Actorul locuiește în apropiere de București,la Mogoșoaia, în apropierea fiind casa fostei sale soții, Cătălina Mustață.

”Vizavi vedeţi casa construită de mine în timpul căsniciei cu Cătălina Mustaţă, pe care după divorţ i-am lăsat-o ei. Iar aici e casa pe care am ridicat-o după divorţ. Am luat terenul acesta prin 1995, cu doi dolari mp şi l-am platit în rate. Apoi, în 2001 m-am apucat de casă. Nu era nimic din ce vedeţi acum. Am făcut casa asta care e mai reuşită decât cealaltă pentru că am învăţat din greşeli. Materiale mult mai bune, nu se aude prin pereţi, e rezistentă!”, a povestit acesta.

Mărturisește că nu se teme de coronavirus

Florin Zamfirescu a explicat și cum a petrecut perioada de izolare din cauza pandemiei și a afirmat că nu s-a temut de coronavirus.

”Niciodată nu mi a fost frică de el. Am ascultat legile, dar eu nu cred în poveştile astea. Este doar o intenţie de a subjuga omenirea, de a ne CIPa, de a ne vaccina. Eu mi-am văzut de ale mele aici, am făcut mişcare prin curte. Gândiţi-vă că, în cariera mea, am filmat în multe ipostaze grele, în apa îngheţată. Am avut 40 de grade şi a trebuit să mă duc la spectacole sau la filmări aşa, şi mi-a trecut gripa, răceală, în timp ce filmam. Când e să mori, mori oricum”, a declarat celebrul artist.

FOTO: Facebook

citește și...