Cum se descrie Ana Morodan. ”E exact aşa cum o vedeţi: deloc întreagă la minte”

26.08.2020, 12:19
Cum se descrie Ana Morodan. ”E exact aşa cum o vedeţi: deloc întreagă la minte”
Cum se descrie Ana Morodan. ”E exact aşa cum o vedeţi: deloc întreagă la minte”

Ana Morodan a fost pusă să se autocaracterizeze în cadrul unui interviu.

Ana Morodan a acordat un interviou pentru click.ro. Întrebată cum s-ar descrie în câteva cuvinte, Ana Morodan a răspuns fără ezitare:

”Ana Morodan e exact aşa cum o vedeţi: deloc întreagă la minte – când nevoia o cere, efervescentă, colecţionară de sclipiciuri, perle, paiete şi diamante, strângătoare (de 30 de ani) de porţelanuri şi cristălăreţ, workaholică şi plină de (prea multe şi uneori inutile) idei”.

”…sunt superbă, dragă, chiar şi atunci când sunt scorpie; mai ales, zic eu. Sunt agorafobă şi nu-mi plac mulţimile. Prefer să am alături câţiva prieteni de nădejde şi atât. Iubesc mai mult necuvântătoarele. Sunt mai sincere”, a mai spus vedeta când i s-a spus că este destul de simpatică pentru o persoană care susține că este antisocială.

Ce spune despre show-ul ”Masked Singer România”

Ana Morodan face parte din proeictul ”Masked Singer România”, care urmează să fie difuzat din toamna acestui an la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a făcut declarații declarații despre colegii săi.

”Cu Codin am o relaţie de prietenie de mai mulţi ani, pe Inna o ştiam pentru că, cine nu o ştie pe Inna? Şi pe Horia l-am cunoscut personal abia acum. Ne-am conectat excelent în show-ul ăsta şi suntem o gaşcă foarte spumoasă şi năbădăioasă”, a afirmat Ana Morodan.

Ea a oferit și detalii din culise.

”Am mutat contesăria, perlăria, paieteria şi nebunia în culise la Masked Singer. Am avut o cabină plină de flori mereu, pe care am decorat-o cu tot felul de nimicuri contesăreşti fără de care nu-mi merge bine karma: lumânări, sticluţe cu parfumuri siropuri şi otrăvuri, statuete, tablouri narcisiste, cărţi de tarot, perne de catifea cu ciucuri şi alte «acareturi». Echipa mea a fost tot timpul lângă mine la filmări, astfel încât totul să fie organizat impecabil”, a mai spus Ana Morodan.

citește și...