Cum a trecut Ana Morodan peste perioada de izolare. ”Cu destul de mult alcool, suficiente crize de anxietate și prea multă muncă”

23.06.2020, 10:35
Cum a trecut Ana Morodan peste perioada de izolare. ”Cu destul de mult alcool, suficiente crize de anxietate și prea multă muncă”
cum a trecut Ana Morodan peste perioada de izolare. ”Cu destul de mult alcool, suficiente crize de anxietate și prea multă muncă”

Ana Morodan a explicat cum a trecut peste perioada de izolare la domiciliu care a fost impusă de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta dezvăluit, printre altele, că a muncit foarte mult în această perioadă.

”Cu destul de mult alcool, suficiente crize de anxietate și prea multă muncă. Mi-am terminat și lansat toate proiectele de care nu aveam timp în lumea de dinainte, am bocit, am băut, am avut program de lucru de 20 de ore/zi și am supraviețuit”, a declarat Ana Morodan pentru tvmania.ro.

Vedeta a afirmat că a făcit excese și cu munca, dar și din punct de vedere culinar.

”Mi-ar plăcea să vă spun că am devenit zen, calmă și mi-am pierdut pofta de extravaganțe. Adevărul e că am exagerat cu toate: si culinar, si workoholism, si griji, și scenarită, și telefoane, si planuri, și panici. Asta am făcut: prea mult din prea multe”, a spus ea.

Întrebată dacă nu face alergie când aude cuvântul mască, Ana Morodan a declarat:

”Nope, deloc. Fac alergie la indolență, lipsa de empatie și dramoleta perpetuă pe care o fac unii pentru un gest absolut civilizat, care ne poate proteja și pe noi, și pe cei pe care îi iubim. E doar o mască, nu ne trimite nimeni pe front, ce atâta tura-vura?”.

Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”

Vedeta online Ana Morodan, în vârstă de 35 de ani, este cunoscută drept ”Contesa Digitală”. Aceasta a explicat de unde i se trage acest supranume.

Ana Morodan a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan

Ana Morodan e ”detectiv” la „The Masked Singer România”, care va fi difuzat de Pro TV. Aceasta îi are colegi pe Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu.

citește și...