Codin Maticiuc dă detalii despre emisiunea în care va apărea la Pro TV. ”Nu m-am sfătuit cu absolut nimeni”

02.08.2020, 10:51
Codin Maticiuc dă detalii despre emisiunea în care va apărea la Pro TV. ”Nu m-am sfătuit cu absolut nimeni”
Codin Maticiuc dă detalii despre emisiunea în care va apărea la Pro TV. ”Nu m-am sfătuit cu absolut nimeni”

Codin Maticiuc a oferit detalii despre emisiunea ”The Masked Singer”, de la Pro TV, care urmează să fie difuzată din toamna acestui an.

Din toamnă, telespectatorii îl vor vedea pe Codin Maticiuc, în vârstă de 39 de ani, în postura de detectiv la emisiunea ”Masked Singer România”, care va fi difuzată de postul de televiziune Pro TV. Codin Maticiuc îi va avea colegi pe Ana Morodan, Inna și Horia Brenciu.

Acesta este primul proiect de televiziune la care participăî Codin Maticiuc.

”Într-adevăr, ”Masked Singer România” este primul meu proiect de televiziune, în pofida faptului că mi s-au propus mai multe până acum. Mă bucur că am așteptat să apară proiectul perfect, în care să cred 100%. Sunt efectiv mândru că fac parte din MSR.

Rolul nostru, al tuturor, este să ghicim (sau mai bine zis să încercăm să ghicim) cine se află în spatele măștilor. Eu personal am încercat să și destind un pic atmosfera, căci spectacolul din fața noastră câteodată mă făcea să uit de rolul de detectiv”, a declarat Codin Maticiuc pentru click.ro.

Acesta a mărturisit că a simțit din primul moment că proiectul i se potrivește și nu s-a sfătuit cu nimeni atunci când a primit oferta.

”De data asta nu m-am sfătuit cu absolut nimeni. Din secunda în care mi-a fost prezentat proiectul “Masked Singer România” am știut că este pentru mine”, a adăugat el.

Ce spune Codin Maticiuc despre colegii săi de emisiune

Codin Maticiuc a afirmat că se înțelege bine cu colegii săi de emisiune, însă de Ana Morodan s-a apropiat și mai mult la filmările pentru show-ul ”Masked Singer România”.

”Mă cunosc cu colegii mei de câțiva ani buni, din diferite medii. Cu Ana Morodan eram chiar prieten destul de bun. Ideea este că ne-am apropiat și mai mult la filmări”, a declarat acesta.

Codin Maticiuc a afirmat răspuicat că ar mai participa la un astfel de proiect și a explicat și de ce.

”La un “astfel” de show, DA. Oricând. Dacă prin “astfel” ne referim la acest nivel de producție și profesionalism”, a încheiat Codin Maticiuc.

citește și...