Cum să devii viral pe TikTok. Sfaturile unui influencer care a strâns milioane de vizualizări

02.05.2022, 20:50
Cum să devii viral pe TikTok. Sfaturile unui influencer care a strâns milioane de vizualizări

Te întrebi cum să devii viral pe TikTok, nu? Ei bine, nu te condamn! Este platforma de socializare despre care toată lumea nu se poate opri din vorbit, iar aplicația a cunoscut o creștere extraordinară de când a început pandemia Covid-19.

TikTok este o comunitate în care oameni de toate vârstele împărtășesc o varietate de conținut despre orice, de la videoclipuri cu câini, la viața de astronaut. Orice tip de conținut poate avea succes pe platformă, ceea ce face parte din ceea ce îl face atât de distractiv.

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că, în starea sa actuală, TikTok este o platformă care oferă fiecărui videoclip o șansă arătându-l unui public restrâns pe Pagina For You (FYP). Da, chiar dacă ai 0 urmăritori. Dacă videoclipul tău funcționează bine cu acest grup mic, TikTok va continua să-l transmită mai multor persoane despre care cred că le va plăcea. Din acest motiv, de obicei, puteți spune în prima oră sau două dacă aveți un videoclip viral.

Sfaturile unui influencer pentru a deveni viral pe TikTok

Un influencer oferă sfaturi pentru a te ajuta să înveți cum să devii viral pe TikTok, potrivit voyageandventure. 

Splorin Lauren s-a alăturat pe TikTok, iar în 3 luni a strâns peste 14 milioane de vizionări de videoclipuri.

1. Începeți-vă videoclipul cu explozie

Tiktok este o aplicație cu ritm rapid în care trebuie să atrageți rapid atenția oamenilor înainte ca aceștia să treacă pe lângă videoclipul dvs. pentru a viziona alt conținut. Dacă nu există nicio acțiune până la sfârșit, majoritatea oamenilor nu vor urmări. Setați tonul și subiectul videoclipului în primele câteva secunde, astfel încât oamenii să înțeleagă ce vizionează.

2. Când decideți durata videoclipului, păstrați-l cât mai scurt posibil

Dacă nu spuneți o poveste lungă care necesită de fapt un minut întreg de videoclip, vă sugerez să vă păstrați clipurile scurte și la obiect. Tiktok analizează durata medie de vizionare în comparație cu durata videoclipului ca o metodă de evaluare a calității. Este mai probabil ca oamenii să vizioneze 8 secunde dintr-un videoclip de 10 secunde decât 48 de secunde dintr-un videoclip de un minut.

3. Înregistrați-vă propriul audio

Ascultă, știm cu toții că telefoanele și aplicațiile noastre au puterea de a auzi ceea ce spunem și de a lua decizii (adică să ne arate reclame) pe baza acelui sunet. TikTok dorește să arate conținutul tău publicului potrivit și va folosi toate instrumentele pe care i le oferiți pentru a afla despre ce este videoclipul dvs. și pentru a-l arăta persoanelor potrivite. Puteți face acest lucru în subtitrarea sau hashtag-urile dvs., despre care voi aborda mai târziu, dar, folosind o voce off în videoclip, le oferiți mult mai multe cuvinte cheie și informații despre despre ce este videoclipul dvs., pentru ca ei să poată afișa dvs. conținut pentru publicul potrivit.

4. Folosiți muzică sau sunete la modă

Indiferent dacă decideți să faceți o voce off sau nu, merită să includeți întotdeauna muzică la modă în videoclipurile dvs. Cu siguranță îți poți alege propriile melodii, dar TikTok este o platformă socială în care oamenii se hrănesc cu tendințele, așa că este mult mai probabil să te descurci bine dacă folosești melodii actuale în tendințe. Plasați întotdeauna o melodie în liniște în fundal, de asemenea, cu o voce off.

5. Spuneți o poveste

Da, dansurile pot deveni virale, dar poveștile sunt mai probabil. Să fim realiști, cu excepția cazului în care ești un dansator minunat de talentat sau hilar de rău, este posibil ca videoclipurile tale de dans să devină virale pe TikTok. Pentru noi, oamenii obișnuiți, care nu au fost binecuvântați de zeii ritmului, este mai probabil să devenim virali spunând o poveste interesantă și convingătoare. Povestea poate fi despre orice. Poate fi ceva interesant care s-a întâmplat în viața ta, ceva întâmplător care s-a întâmplat în timpul zilei tale, un proiect pe care l-ai făcut, orice. Spuneți doar o poveste și faceți ca intriga să curgă rapid.

citește și...