Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția sa. ”Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf”

16.11.2020, 15:34
Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția sa. ”Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf”
Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția sa. ”Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf”

Sorin Brotnei și partenera sa de viață, Ramona, și-au amintit cum a început povestea lor de dragoste.

Sorin Brotnei, fost component al trupei Aklcent, s-a căsătorit cu Ramona în anul 2016. Cei doi au împreună o fetiță, Ivana. Sorin Brotnmei și partenera sa de viață, Ramona, au fost prezenți în platoul emisiunii ”Vorbește lumea, de la postul de televiziune Pro TV, unde au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. „Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios. (…)”, a dezvăluit Ramona, potrivit revistei Unica.

Sorin Brotnei a completat: „Prima întâlnire a fost cu emoții. Eu m-am conectat de prima dată, de când ne-am văzut la clinică, ea s-a conectat mai greu”.

Ce a impresionat-o pe Ramona la Sorin Brotnei

Ramona a dezvăluit că Sorin Brotnei a impresionat-o cu faptul că e mereu cu zâmbetul pe buze și că are simțul umorului.

„Mi-a plăcut foarte mult la el că are simțul umorului și că este o persoană care, indiferent de cât de nerelaxat ai fi, te relaxează din felul în care vorbește. Zâmbește tot timpul și nu ai cum să nu te simți în largul tău cu un om ca el. A decurs totul foarte bine. El cu interes, eu fără, dar a decurs totul minunat”, a mai spus Ramona.

Partenera de viață a lui Sorin Brotnei a fost întrebată dacă ar fi fost o soție geloasă în cazul în care artistul și-ar fi continuat cariera muzicală. „Nu știu dacă aș fi ajuns să fiu o soție, în primul rând. Îi apreciez foarte mult partea artistică. Nu știu cum ar fi fost. (…) Îmi place mult mai mult partea asta pe care o face acum. Partea de clinică de care s-a ocupat. Îmi place mie”, a afirmat aceasta.

citește și...