Giulia Anghelescu, hotărâtă să renunțe la cariera muzicală: ‘Vreau să am colțișorul meu de liniște’

28.06.2020, 18:48
Giulia Anghelescu, hotărâtă să renunțe la cariera muzicală: 'Vreau să am colțișorul meu de liniște'
Solista pare hotărâtă să renunțe la cariera muzicală și să se ocupe mai mult de familia sa

Giulia Anghelescu și-a uimit prietenii virtuali, după ce a mărturisit că vrea să înceapă o viață nouă, departe de agitația din Capitală. Solista pare hotărâtă să renunțe la cariera muzicală și să se ocupe mai mult de familia sa.

Weekend-ul acesta, Giulia Anghelescu, alături de soț și copii, a evadat departe de București, undeva la țară. Giulia Anghelescu s-a relaxat și s-a bucurat de aerul curat. În plus, vedeta s-a cam săturat de traficul infernal din oraș, așa că este pregătită să încerce ceva nou.

Giulia Anghelescu renunță la muzică?

Pe pagina personală de Instagram, Giulia Anghelescu le-a dezvăluit fanilor că ar fi dispusă să renunțe la concerte și să se mute la țară.

‘În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște’, a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu este căsătorită de mai bine de opt ani cu Vlad Huidu, amândoi fiind părinții a doi copii minunați, o fetiță și un băiețel.

Au fost despărțiți o bună perioadă de timp

Înainte de a se căsători, cei doi au stat o perioadă despărțiți. Într-un mesaj emoționant pe blogul personal, artista a explicat motivele care au dus la separare. Din fericire, cei doi și-au salvat relația, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

‘Ne-am cunoscut acum 12 ani la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa’, povestea ea în 2017.

citește și...