Cum s-au cunoscut Misty și Keo. ”Eu n-aș fi îndrăznit”

27.07.2020, 09:48
Cum s-au cunoscut Misty și Keo. ”Eu n-aș fi îndrăznit”
Cum s-au cunoscut Misty și Keo. ”Eu n-aș fi îndrăznit”

Cântăreața Misty a făcut dezvăluiri despre relația cu muzicianul Keo. Artista a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Misty formează o familie fericită alături de Keo și de copilul lor. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Misty a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Keo.

”Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune. În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit.

Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită”, a dezvăluit artista, citată de spynews.ro.

”Am stat un pic pe gânduri”

Misty a afirmat că a stat pe gânduri dacă să-i dea sau nu lui Keo numărul ei de telefon.

”Am stat un pic și pe gânduri dacă să-i dau numărul sau nu. Am ieșit, am luat masa în oraș și așa a început povestea! (…) Cel mai mult m-a atras talentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte”, a mai spus ea.

Ce complex are Misty

În cadrul aceluiași interviu, Mist a mărturisit că este deranjată de urechile sale și și-ar dori să-și facă o intervenție pentru a scăpa de acest compelx pe care îl are încă din copilărie.

”Este un complex pe care îl am de mică, vreau să-mi fac această intervenție care mă deranjează strict pe mine. Îmi dau seama că în mare parte este doar în capul meu, dar eu evit mereu coafuri cu parul întins pentru că mă deranjează urechile mele clăpăuge”, a mai declarat Misty, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...