Cum s-au cunoscut Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Nu ştiu dacă au trecut cinci minute şi m-am trezit cu el la masă”

22.06.2020, 10:18
Cum s-au cunoscut Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Nu ştiu dacă au trecut cinci minute şi m-am trezit cu el la masă”
Cum s-au cunoscut Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Nu ştiu dacă au trecut cinci minute şi m-am trezit cu el la masă”

Ioana Simion și soțul ei, legendarul jucător de tenis Ilie Năstase, au povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au cunoscut la o terasă la mare, acolo unde fostul sportiv nu s-a lăsat până nu a fost băăgat în seamă de cea care acum îi este parteneră de viață.

”Ne-am cunoscut la un restaurant pe malul mării, în 2018. Ilie a încercat să îmi ofere o băutură, cu toate că distanţa dintre mesele noastre era foarte mare şi nici acum nu ştiu cum m-a observat. Dar vorbim de Ilie, cu ochiul format. Mi-a trimis o băutură la masă, am refuzat-o şi i-am transmis că nu consum alcool.

A mai încercat şi a doua oară, iar eu eram cu o prietenă şi cu fiica ei, iar cea mică mi-a spus că nu e frumos să refuz şi a trebuit să accept. Apoi mi-am îndreptat privirea către Ilie, i-am mulţumit şi i-am spus sănătate”, a detaliat Ioana Simion pentru okmagazine.ro.

L-a certat că era bărbat însurat

Ioana Simion a mărtrsit că l-a luat la întrebări pe Ilie Năstase, dat fiind că în acel moment el era încă însurat cu Brigitte.

”Nu ştiu dacă au trecut cinci minute şi m-am trezit cu el la masă, cu glumiţele de rigoare, tot încercând să-mi povestească anumite lucruri, la care eu i-am spus: „Domnul Ilie, din câte ştiu eu, dumneavoastră sunteţi un bărbat căsătorit, aşa că nu ştiu dacă mai are rost să stăm de vorbă“. Însă el îmi spune: „Nu, nu, că divorţez în septembrie, pe 18“.

L-am mai lăsat aşa vreo 10-15 minute, după care l-am întrebat iar: „Dar pe ce dată aţi spus că divorţaţi?“. Ca să mă asigur că nu minte. Şi a zis din nou că pe 18 septembrie. După care am mai stat o jumătate de oră de vorbă şi am plecat separat. Făcusem schimb de numere de telefon, iar a doua zi mi-a spus că urmează să plece într-o vacanţă în Sardinia şi mi-a propus să îi fiu alături. Am acceptat şi, de când ne-am întors, am rămas nedespărţiţi”, a mai spus Ioana Simion.

”M-am dus peste ea cu tupeu”

Ilie Năstase a dezvăluit și el cum a fost atnci când a cunoscut-o prima oară pe Ioana.

”I-am spus fetiţei mele de 13 ani să îi ducă Ioanei o băutură, dar ea a refuzat-o, la care fetiţa mea s-a supărat şi a zis: „Tată, du-mă acasă, nu e OK să te duci la cineva care îţi refuză băutura“. Era ea mai rănită decât mine. Şi atunci i-am zis nepotului meu să o ducă acasă pe cea mică, că-i de bine.

Şi m-am dus peste ea cu tupeu, deşi eu nu prea am tupeu, dar ea era genul de femeie care îmi place mie şi am început cu glumele mele. Am stat la masă, am comandat, eram în minoritate, ele erau trei fete. Mi-a plăcut la prima vedere şi cred că şi ei i-a plăcut de mine. Până s-a întors Ştefan al meu, deja vorbeam despre proiecte, planuri”.

Au făcut nuntă la începutul acestei luni

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

citește și...