Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și soțul ei. ”Cineva ne-a făcut cunoștință, absolut întâmplător”

16.10.2020, 13:48
Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și soțul ei. ”Cineva ne-a făcut cunoștință, absolut întâmplător”
Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și soțul ei. ”Cineva ne-a făcut cunoștință, absolut întâmplător”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a detaliat cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Andrei, împreună cu care are un copil.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț.

”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta a spus că nu știa absolut nimic despre Andrei atunci când s-au cunoscut.

”Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul”, a completat ea.

Prezentatoarea de televiziune a afirmat că în relația lor totul s-a întâmplat foarte repede.

”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a comentat vedeta.

Ilinca Vandici: ”Acum ştiu exact ce-mi doresc de la viaţă şi de la bărbatul de lângă mine”

Ilinca Vandici a mărturisit și ce anume a învățat din experiențele de cuplu pe care le-a avut înainte de a se căsătorit.

”Cred că m-am descoperit pe mine şi acum ştiu exact ce-mi doresc de la viaţă şi de la bărbatul de lângă mine şi cred că asta a fost cea mai mare lecţie. Eu încercam să-mi găsesc, în fiecare bărbat cu care-am fost, stabilitatea unei familii, o relaţie naturală, confortabilă, dar mi-am dat seama, odată cu maturizarea, că eu pot să decid lucrurile care mi se întâmplă şi nu trebuie să aştept de la cel de lângă mine să-mi îndeplinească dorinţele. Am învăţat să comunic, să spun exact ce-mi doresc, ce nu-mi place şi ce nu vreau să fac.

Dacă mă uit în urmă, probabil că pe la 20 de ani ţi-aş fi spus că n-aş fi tolerat infidelitatea şi minciuna, dar dacă vorbim despre o căsnicie, despre o familie cu copil, cu mintea şi cu experienţa de acum, nu ştiu dacă sunt lucruri pe care nu le-aş tolera. Doar violenţa sau ceva extrem de grav, altfel m-aş gândi foarte bine şi aş pune în balanţă, nu mai e totul despre a demonstra care e mai puternic în cuplu, care are mai multe principii. Când apare un copil, orgoliul nu mai e acelaşi. N-aş renunţa la ceea ce am pentru un lucru pe care nu-l consider foarte grav”, a mai declarat ea.

citește și...