Cum s-au cunoscut Denisa Tănase și soțul său. ”Apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani”

03.10.2022, 16:52
Cum s-au cunoscut Denisa Tănase și soțul său. ”Apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani”
Cum s-au cunoscut Denisa Tănase și soțul său

Denisa Tănase, cunoscută publicului larg din trupa Bambi, unde a cântat alături de sora sa, Raluca, a lăsat muzica deoparte și s-a lansat în diverse afaceri, alături de partenerul ei de viață. Vedeta formează un cuplu cu Mircea Brânzei. Despre cum a început povestea lor de dragoste a făcut Denisa Tănase dezvăluiri. ”Apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani”, a spus ea.

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, se descurcă de minune în plan financiar.  Denisa Tănase are o afacere cu parfumuri care merge extraordinar de bine. Denisa Tănase și partenerul ei de viață, Mircea Brânzei, au și afaceri imobiliare în Dubai.

Vedeta a povestit, pentru revista Viva, cum a început povestea de iubire dintre ea și Mircea Brânzei, cel care îi este partener de viață.

Cum s-au cunoscut Denisa Tănase și soțul său. ”Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru”

”Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru, apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani, iar el a oferit vouchere la clinica de remodelare tuturor invitaților de la petrecerea de ziua mea”, a detaliat Denisa Tănase.

Vedeta a vorbit și despre conflictele care mai apar și în cuplul lor: ”Absolut, sigur că apar. Însă nici eu și nici el nu suntem persoane care să rămână într-o stare de supărare foarte mult timp. Uneori, dacă ne dăm seama că se aprind spiritele, începem să glumim și se calmează lucrurile. Suntem conștienți că suntem împreună în asta și că suntem parteneri, nu adversari. O relație nu este despre ea sau el, ci despre cum reușesc împreună să facă față provocărilor, despre cum reușesc să-l înțeleagă pe celălalt și să-i respecte liberul arbitru, gândurile, ideile, alegerile. Nimeni nu posedă pe nimeni. Fiecare are dreptatea lui și sentimente care nu trebuie ignorate. Atâta timp cât nu vrei să îi faci rău persoanei de lângă tine, vei găsi mereu soluții pentru a evita conflictele, atunci când ele apar”.

 

citește și...