Cum s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu. ”Nu m-am bucurat, m-am simțit jignit”

28.10.2020, 12:09
Cum s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu. ”Nu m-am bucurat, m-am simțit jignit”
Cum s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu. ”Nu m-am bucurat, m-am simțit jignit”

Actorul Andreas Petrescu a povestit cum a cunoscut-o pe Augusta Lazarov, cea care i-a devenit ulterior soție.

Augusta Lazarov este o fostă prezentatoare de televiziune și fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. În prezent, vedeta este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Luca. Andreas Petrescu a povestit, pentru cristinastanciulescu.ro, cum a cunoscut-o pe Augusta Lazarov.

Văduva lui Valeriu Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune. Prima întâlnire s-a consumat într-o sală de teatru. ”Eram la teatru și jucam prima piesă pe care am scris-o, „Mă mult la mama”. Am scris-o la 33 de ani și nu am știut că asta îmi va aduce un alt viitor, o meserie nouă, o familie și succesul. Și pe 7 ianuarie 2014 o jucam la Green Hours. Și m-am așezat înainte de piesă pe un scaun ca să ”văd” piesa în mintea mea cum se va derula. Și, cum stăteam așa, aud vocea colegului meu, Gabriel Fătu care îmi spune „acesta este locul Augustei Lazarov”. Iar eu, pentru că eram foate concentrat și ușor irascibil, am zis, „ei, o fi și vreo prințesă Augusta Lazarov, ca să aibă scaunul ei…”. Numai că ea era în spatele meu și a spus, „nu-i nimic, pot sta și în altă parte”. M-am simțit prost, în fine, a stat de vorbă cu mine un minut timp în care nu i-am văzut decât ochii care îi străluceau în întuneric”, a povestit Andreas Petrescu.

Ce s-a întâmplat după spectacolul la care s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu

Andreas Petrescu a povestit și ce s-a întâmplat după spectacolul la care a cunoscut-o pe Augusta Lazarov. Aceasta i-a spșus lui Andreas că este un scriitor de umor mult mai bun decât actor.

”Dar Augusta în seara aceea, la plecare, mi-a spus „ești un actor bun, dar ești mult mai bun scriitor de umor decât actor”. Nu m-am bucurat, m-am simțit jignit, că meseria mea era de actor, nu de scriitor, în fond scrisesem o singură piesă. Dar nu am zis nimic, i-am luat numărul de telefon și i-am trimis apoi un mesaj: cum se scrie ”aș vrea să te mai văd?” Și mi-a răspuns „exact așa cum ai scris, numai că semnul întrebării e în afara ghilimelelor”, a dezvăluit el.

Andreas Petrescu se declară un bărbat fericit și implinit alături de Augusta Lazarov. ”Suntem de 7 ani împreună și mi se pare fantastic că am găsit ceea ce visam, adică un partener, un om cu care nu mă cert niciodată și un om care nu-mi spune ce am de făcut. Cu Augusta mă simt relaxat, nu mă tem să spun ce gândesc, nu mă tem să glumesc”, a încheiat acesta.

 

citește și...