Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu. ”Chiar a insistat”

30.10.2020, 16:12
Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu. ”Chiar a insistat”
Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu. ”Chiar a insistat”

Anda Călin a dezvăluit unde l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, artistul Liviu Vârciu, și cum a început relația lor.

Anda Călin a povestit că l-a cunoscut pe Liviu Vârciu, actualul ei partener de viață, într-un restaurant. Artistul a fost cel care a făcut primul pas.

Anda Călin a mai dezvăluit și care a fost primul lucru pe care i l-a spus Liviu Vârciu. „M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a detaliat Anda Călin, potrivit spynews.ro.

Anda Călin și Liviu Vârciu au doi copii împreună

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul  în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Anda Călin a explicat și cum au ales ea și Liviu Vârciu numele fiului lor. Pe micuț îl cheamă Liviu Matei. „Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a spus Anda Călin.

Anda Călin a mărturisit că băiețelul seamănă cu Liviu Vârciu. „O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine”, a mai declarat Anda Călin

citește și...