Cum s-a schimbat viața Narcisei Birjaru după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”. ”Am primit deja câteva oferte”

30.06.2021, 17:46
Cum s-a schimbat viața Narcisei Birjaru după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”. ”Am primit deja câteva oferte”
Cum s-a schimbat viața Narcisei Birjaru după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”. ”Am primit deja câteva oferte”

Narcisa Birjaru este câștigătoarea celui mai recent sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Acesta a povestit cum s-a schimbat viața sa după ce a ieșit învingătoare la show-ul culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. Narcisa Birjaru a afirmat că după cioncurs a primit mai multe oferte, însă deocamdată cu a acceptat decât una.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

Narcisa Birjaru a mărturisit, pentru revista Viva, că a primit mai multe oferte de colaborare după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”.


Cum s-a schimbat viața Narcisei Birjaru după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”.  ”Mă recunoaște lumea pe stradă”


”Şi eu consider că un astfel de proiect e un deschizător de uşi pe mai departe. Mi s-a întâmplat şi mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puţin, pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine”, a declarat Narcisa Birjaru.

Câștigătoarea celui de-al nouălea sezon Chefi la cuțite” a afirmat că se bucură că estre recunoscută pe stradă după participarea la show-ul culinar. ”Ba chiar m-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare”, a spus ea.

Ce a declarat chef Cătălin Scărlătescu despre Narcisa Birjaru

Chef Cătălin Scărlătescu a acordat un interviu pentru revista Viva în care a vorbit despre Narcisa Birjaru, cea alături de care a câștigat sezonul 9 al emisiunii. ”Eu i-am spus Narcisei că ea s-a născut să gătească și că nu ar trebui să lase pe nimeni să îi „fure” asta. Deși nu are prea multă încredere în ea, omul ăsta este foarte muncitor, prinde repede tehnici, se străduiește și, mai presus de toate, este capabilă să dea un gust incredibil mâncării. Și e mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de moment. Nu țineți minte jurizările tensionate în care ea era singurul concurent senin din platou?”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

”Narcisa a avut norocul să aibă alături de ea niște concurenți care și-au dorit, poate la fel de tare ca ea, să dea tot ce au ei mai bun pentru a le pune în față juraților farfurii incredibile. Și asta s-a văzut”, a completat el.

citește și...