Cum s-a schimbat viața lui Smiley în pandemie. ”Să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea”

24.06.2021, 16:29
Cum s-a schimbat viața lui Smiley în pandemie. ”Să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea”
Cum s-a schimbat viața lui Smiley în pandemie. ”Să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea”

Binecunoscutul artist Smiley a explicat cum s-a schimbat viața sa în timpul pandemiei de coronavirus, atât din punct de vedere sentimental, cât și în ceea ce privește cariera sa profesională. ”Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor”, a declarat Smiley în cadrul unui interviu.

În pandemie, Smiley a avut parte de multe schimbări în plan prodesional, dar și în plan personal, acesta devenind tătic. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Despre schimbările care au avut loc în viața sa în ultimul an a vorbit Smiley pentru revista Viva.


Cum s-a schimbat viața lui Smiley în pandemie. ”Viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”

”Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor, să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea. Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte în același timp din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar. Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație. Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, a declarat Smiley.

Artistul a vorbit și despre iubita lui, Gina Pistol, și fiica lor, Josephine, m,ărturisind că este un om fericit. ”Eu sunt un om fericit, cu familie, fără nicio temere sau reținere. Mă bucur din plin de ceea ce am alături de mine și dorința mea este să avem o viață frumoasă împreună”, a spus el. ”Mi-am dat seama că Josephine va fi bine, dacă Gina este bine, liniștită și odihnită. Mi se pare esențial rolul mamei în viața bebelușului și am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina, de starea ei de bine. Eu așa mi-am propus și asta încerc zi de zi, sper să-mi și iasă”, a încheiat Smiley.

citește și...