Cum s-a schimbat viața lui Marius Crăciun după ce a participat la ”Survivor”. ”Banii nu au fost deloc mulți”

21.01.2022, 14:57
Cum s-a schimbat viața lui Marius Crăciun după ce a participat la ”Survivor”. ”Banii nu au fost deloc mulți”
Cum s-a schimbat viața lui Marius Crăciun după ce a participat la ”Survivor”. ”Banii nu au fost deloc mulți”

Marius Crăciun a concurat la emisiunea ”Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Războinicilor. Sportivul a acordat un interviu în care a explicat cum s-a schimbat viața sa după participarea la competiția din Republica Dominicană. ”Banii nu au fost deloc mulți”, a spus Marius Crăciun, printre altele.

Marius Crăciun a fost unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a reușit să ajungă până în faza jocurilor individuale de la show, la anterioara ediție. Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Marius Crăciun a explicat ce a însemnat experiența ”Survivor România pentru el și cum s-a schimbat viața sa după participarea la competiție.

Cum s-a schimbat viața lui Marius Crăciun după ce a participat la ”Survivor”. ”Doar mi-a dat o experienţă de viaţă în plus, pe care nu o voi uita niciodată”

”În afară faptului că am devenit oarecum mai cunoscut de către oameni şi am primit câteva campanii de publicitate, nu s-a schimbat cu nimic viaţa mea după Survivor. Doar mi-a dat o experienţă de viaţă în plus, pe care nu o voi uita niciodată”, a declarat Marius Crăciun.

”Banii nu au fost deloc mulţi şi nu pot spune că mi-am îndeplinit vreun vis. M-au ajutat pe o perioada scurtă”, a adăugat el.

Întrebat despre cum se simte din punct de vedere fizic și psihic, Marius Crăciun a răspuns: ”Sunt într-o stare bună, atât fizic, cât şi psihic. Pe partea psihică am stat mereu bine, dar de când m-am întors acasă, pe partea sportivă am făcut o mică pauză încercând să mă refac din punct de vedere muscular şi ligamentar”.

Cine i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la ”Survivor România”

Marius Crăciun a dezvăluit că la competiție a existat o conurentă care i-a făcut avansuri. Este vorba despre Irisha.Irisha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a fost eliminată din competiție în data de 9 mai 2021.

 

Irisha i-ar fi fi spus lui Marius Crăciun că se simte atrasă de el și i-a făcut mai mult complimente. „Irisha mi-a spus ca ii place de mine ca barbat, ca arat bine, ca ii place cum vorbesc. Mi-a spus in fața. Eram la finala și au fost glume. Ea mi-a spus ca ma sustine, ca si familia ei ma sustine si isi doreste sa ajung cat mai departe sau chiar sa castig. Am ramas socat, pentru ca in competitie nu am avut atat de multe subiecte si mi-a placut ca mi-a spus ca ma sustine. Atunci am inceput sa vorbim mai mult si Morosanu a facut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, imi place de el ca barbat, arata bine, e frumos””, a declarat Marius Crăciun, potrivit wowbiz.ro.

„Nu m-am gandit ca am vreo sansa la ea pentru ca este foarte frumoasa, arata foarte bine. Este din alta lume, eu sunt mai simplu. Este si putin mai inalta decat mine, dar mi-a placut sa aud cuvintele astea din gura ei, i-am spus ca este o femeie foarte frumoasa si arata foarte bine, dar nu am vorbit mai multe”, a adăugat el.

citește și...