Irisha din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”S-a terminat, îmi pare rău”

10.05.2021, 10:05
Irisha din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”S-a terminat, îmi pare rău”
Irisha din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”S-a terminat, îmi pare rău”

Irisha din echipa Faimoșilor a părăsit competiția ”Survivor România”.

Irisha din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a fost eliminată din competiție în urma consiliului care a avut loc duminică, 9 mai 2021. Inițial, Irisha a fost propusă spre eliminare alături de Albert Oprea, din Echipa Războinicilor. Albert Oprea a fost desemnat favoritul publicului și l-a nominalizat pentru eliminare pe Sorin Pușcașu. Al doilea favorit al publicului din echipa Războinicilor a fost marius Crăciun, care l-a nominalizat pe Bogdan Urucu.

În echipa Faimoșilor, favorit al publicului a fost desemnat Zanni, care a propus-o pentru eliminarea din competiție pe Elena Marin. În urma voturilor telespectatorilor, cea care a părăsit concursul difuzat de postul de televiziune Kanal D a fost Irisha.

Ce a declarat Irisha după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”

După ce a aflat că ea este cea care părăsește ”Survivor România”, Irisha a făcut câteva declarații.  Aceasta a afirmat că show-ul respectiv a fost cea mai tare experiență din viața sa.

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele”, a spus Irisha, citată de wowbiz.ro.

”Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insect. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a completat aceasta.

 

citește și...