Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tătic. ”Exact în momentul potrivit, pentru că la 20 de ani nu stiu cum aș fi reacționat”

17.08.2022, 16:09
Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tătic. ”Exact în momentul potrivit, pentru că la 20 de ani nu stiu cum aș fi reacționat”
Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tătic

Augustin Viziru în vârstă de 42 de ani, a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre viața sa de tătic. Actorul are o fetiță care se numește Maria, care a venit pe lume în urmă cu doi ani. ”Exact în momentul potrivit, pentru că la 20 de ani nu stiu cum aș fi reacționat”, a declarat Augustin Viziru.

Augustin Viziru este un nume cunoscut în peisajul showbiz-ului autohton.  Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului 2020. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie. Prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Augustin Viziru a vorbit despre viața sa de tătic.

Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tătic. ”Până la 30 de ani nu știam ce sunt alea griji și mi-am trăit viața la capacitate maximă”

Augustin Viziru a afirmat că fetița lui a venit pe lume la momentul potrivit: “Eu cred că am devenit tată exact în momentul potrivit, pentru că la 20 de ani nu stiu cum aș fi reacționat, dar cu siguranță prioritățile mele erau cu totul altele. (…) Voiam să am bani mulți și multe gagici”.

Artistul a mărturisit că înainte de a deveni tătic avea cu totul alte preocupări: “Un copil care credea că totul i se cuvine, care trecea prin viață ca nimic altceva…Până la 30 de ani nu știam ce sunt alea griji și mi-am trăit viața la capacitate maximă. Numai că acum lucrurile s-au schimbat…Toate se fac la timpul lor. Și acum doar mă bucur și îmi doresc foarte mult ca greșelile pe care le-am făcu eu în copilărie să nu le repete și fiica mea. Încerc să-i explic fetiței mele să nu le facă și ea. Acum să vedem ce o ieși”.

 

 

citește și...