Cum s-a schimbat viața Andreei Mantea de când a revenit în România. Vedeta își mai dorește copii: ‘Cum vrea Dumnezeu’

21.09.2020, 13:34
Cum s-a schimbat viața Andreei Mantea de când a revenit în România. Vedeta își mai dorește copii: 'Cum vrea Dumnezeu'
Cum s-a schimbat viața Andreei Mantea de când a revenit în România

Andreea Mantea a împlinit recent 34 de ani și este o mămică împlinită. Fosta prezentatoare a emisiunii ‘Puterea dragostei’ are un băiat în vârstă de 5 ani, pe David, de care se ocupă acum în permanență.

În urmă cu mai bine de o lună, vedeta a anunțat că renunță la emisiunea din Turcia, acolo unde a locuit vreme de un an și opt luni. Andreea Mantea a mărturisit că a ales să se reîntoarcă în România pentru fiul ei și că a așteptat cu nerăbdare să ajungă acasă, dorindu-și să fie aproape de toți cei dragi.

Andreea Mantea, fericită că s-a întors acasă

Așa cum era de așteptat, imediat ce a ajuns acasă, bruneta a plecat în vacanță cu băiatul ei, iar pe rețelele de socializare a publicat mai multe imagini emoționante din sânul familiei.

Într-un interviu pentru Click!, Andreea Mantea a povestit cum a fost experiența din Turcia.

‘A fost o experienţă extrem de frumoasă pentru mine proiectul “Puterea Dragostei”, am petrecut aproape un an şi opt luni acolo, este normal ca acum să îmi fie dor de concurenţi, de echipa de producţie. Sunt foarte sigură că totul va decurge foarte bine la “Puterea Dragostei”, în continuare.Mi-am dorit foarte mult ca David să aibă o legătură cu bunicii lui, în perioada asta, a copilăriei, să se dezvolte şi să aibă o copilărie frumoasă, în România. Mi-a fost dor de familia mea, de tot, de locuri, de pisici, de căţeii mei, de bucătăria românească’, a spus vedeta de la Kanal D.

În plus, Andreea Mantea a dezvăluit ce are de gând să facă după ce s-a întors în țară.

‘Ce pot să vă spun acum este că, aşa cum v-am obişnuit, mă implic numai în proiecte minunate care să vă ţină în faţa televizoarelor. Aşadar, nu o să vă dezamăgesc nici de această dată!’, a mai adăugat bruneta.

Vedeta a mai spus că își dorește și alți copii, semn că relația cu iubitul ei merge ca pe roate. Conform Ciao.ro, Andreea Mantea se iubește cu un coleg de-al ei din trustul Kanal D.

Are o relație stabilă de patru ani

‘La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu’, a mai spus aceasta.

Cei doi sunt împreună de patru ani și se pare că s-au combinat pe platourile de filmare ale unui show de succes difuzat săptămânal la Kanal D.

‘Andreea si iubitul ei s-au cunoscut în vara lui 2016! Da, de atunci datează relația celor doi. Ei s-au combinat pe platourile de filmare ale unui show de succes difuzat săptămânal la Kanal D. Ea era prezentatoare alături de Bursucu, în timp ce el, “omul din casca ei”. Sau, mai concret, producătorul’, susțin apropiații Andreei Mantea, conform Ciao.ro. 

 

citește și...