Andreea Mantea a împlinit 34 de ani. Copleșită de emoții de ziua ei

21.09.2020, 10:11
Andreea Mantea a împlinit 34 de ani. Copleșită de emoții de ziua ei
Andreea Mantea a împlinit 34 de ani. Copleșită de emoții de ziua ei

În data de 20 septembrie, vedeta de televiziune Andreea Mantea și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a fost copleșită de emoții după numeroasele mesaje de felicitare pe care le-a primit.

Andreea Mantea a împlinit 34 de ani în dara de 20 septembrie. Prezentatoarea de televiziune a fost copleșită de emoție după ce a primit numeroase mesaje de la admiratorii săi din online.

Pe contul său de socializare, bruneta a ținut să le mulțuumească celor care s-au gândit la ea cu ocazia aniversării.

”#34 #LacrimiDeFericire . Vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! ?Sunteți minunați! ?❤️. Sunteți lângă mine mereu, indiferent de situație și asta mă copleșește! ❤️  Vă mulțumesc și vă doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume! ?❤️”, le-a transmis Andreea Mantea prietenilor ei virtuali.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care Andreea mantea apare înconjurată de buchete imense de trandafiri albi.

Andreea Mantea are un băiețel. Nu a fost căsătorită niciodată

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David, în vârstă de cinci ani. Acesta este rezultatul poveștii de dragoste pe care Andreea Mantea a trăit-o cu luptătoul de MMA Cristi Mitrea. De asemenea, Andreea mantea a mai avut o relație cu cântărețul Ștefan Stan, cei doi fiind la un pas de căsătorie. În prezent, Andreea Mantea are un nou iubit, însă preferă să păstreze discreția, ținându-l pe acesta departe de ochii curioșilor.

Andreea Mantea s-a întors din Turcia pentru fiul ei

Andreea Mantea a renunțat la emisiunea ”Puterea Dragostei”, pe care a prezentat-o timp de două sezoane, și a revenit din Turcia, acolo unde s-a filmat show-ul, în România pentru fiul său, David, pentru că și-a dorit enorm ca acesta să fie alături de familia lui și de prietenii din țară.

”Eu am fost foarte implicată în proiectul „Puterea dragostei”. Pentru mine a însemnat ceva foarte important din punct de vedere profesional, m-am atașat de concurenți, am făcut performanță cu acest proiect minunat. Doar că nu era vorba doar despre mine, ci și despre fiul meu, David. În aceasta decizie a contat copilul meu.

Am stat o perioadă foarte lungă cu el în Turcia, iar pentru el era important să revină lângă bunici, lângă prietenii din țară. Pentru el, pentru dezvoltarea lui deveniseră vitale legătura cu familia noastră și o copilărie frumoasă trăită în țara lui”, a explicat vedeta într-un interviu.

citește și...