Cum s-a schimbat relația dintre Elwira și Mihai Petre după ”Asia Express”. ”A fost o ieșire din zona de confort”

10.01.2022, 17:17
Cum s-a schimbat relația dintre Elwira și Mihai Petre după ”Asia Express”. ”A fost o ieșire din zona de confort”
Cum s-a schimbat reelația dintre Elwira și Mihai Petre după ”Asia Express”. ”A fost o ieșire dn zona de confort”

Elwira și Mihai Petre au făcut dezvăluiri din viața de cuplu. Cei doi au explicat, într-un intervuiu, cum s-a schimbat relația lor după ce au participat la cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, pe care au și câștigat-o. ”A fost o ieșire din zona de confort”, a declarat binecunoscutul dansator și coregraf Mihai Petre.

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia au vorbit despre relațuia lor și despre cum s-a schimbat aceasta după ce au participat la show-ul ”Asia Express”.

”Relația pe care o avem este una solidă de zeci de ani și, pe parcursul emisiunii, a devenit și mai solidă. Nu s-au produs schimbări foarte mari, dar dacă au existat niste schimbări, au fost în bine. „Asia Express a fost o ieșire din zona de confort, dar știam deja cum funcționăm în cuplu, iar dinamica nu s-a schimbat foarte mult”, a explicat Mihai Petre.

Cum s-a schimbat relația dintre Elwira și Mihai Petre după ”Asia Express”. ”Mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat”

Elwira Petre a mărturisit că au existat momente dificile la ”Asia Express”, însă concurusul respectiv a făcut-o să înțeleagă, încă o dată, că ea și Mihai Petre formează un cuplu foarte unit.

”Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă „Asia Express mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute”, a declarat aceasta.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elwira Petre a explicat ce vor face cu banii încasați de la emisiunea ”Asia Express”: ”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în data de 7 iunie 2008. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar petrecerea de nuntă a fost la Palatul Știrbei.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la emisiunea ”Chefi la cuțite”, potrivit a1.ro.

citește și...