Cum s-a prezentat Valentina Pelinel în fața fanilor. I-a surprins pe toți!

29.04.2021, 16:20
Cum s-a prezentat Valentina Pelinel în fața fanilor. I-a surprins pe toți!
Cum s-a prezentat Valentina Pelinel în fața fanilor. I-a surprins pe toți!

Valentina Pelinel a stârnit numeroase reacții în mediul online cu cea mai recentă postare.

Pe contul său de socializxare, valentina pelinel a publicat o fotografie în care apare cu patru nuanțe de păr diferite. Aceasta i-a întrebat pe fanii săi ce părere au despre schimbările de look respective.  ”Ce look vi s-a parut cel mai interesant? Pentru mine a fost amuzant sa incerc diverse culori, dar blondul ramane alegerea mea preferata. Voi ce parere aveti?”, a scris vedeta în mediul online.

Reacțiile internauților au apărut imediat: ”Orice culoare de păr ai ești perfectă. dar parcă brunetă te face mai în vârstă”, ”În prima poză aduci puțin cu Anca Țurcașiu”, ”Semeni cu Julia Roberts”, ”Ești frumoasă indiferent de culoare părului, dar blondă ești perfectă”, ”Frumoasă in toate ipostazele dar părerea mea ca blondul auriu iti deschide tenul, iar brunetul iti conturează personalitatea”, ”Șaten și brunetă cu breton vă stă la fel de bine”, ”A fost amuzant să încerci toate perucile”, ”Blondul te prinde cel mai bine!”, ”Esti foarte frumoasa si îti stă foarte bine blonda”, ”Blondă îți stă cel mai bine”.

Valentina Pelinel se află la a doua căsătorie

 

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel, detalii din viața alături de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre relația sa cu Cristi Borcea, afirmând că se iubesc la fel ca început și că reușesc să aibă parte de momentele lor de romantism singuri, fără copii.

“Să știi că întotdeauna ne rezervăm timp pentru noi, chiar și seara indiferent de cât de obosiți venim acasă. Petrecem destul de mult timp împreună. Și nu plecăm în vacanțe doar cu copii, mai avem și locuri unde plecăm doar noi doi”, a declarat Valentina Pelinel despre relația cu soțul său, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a mai mărturisit că este foarte concentrată pe tot ce ține de viața sa de familie. ”În proiecte importante mă implic, dar destul de rar, pentru că nu am nici timp. Îmi place să acord timp familei, soțului meu, copiilor, business-ului de familie”.

citește și...