Cum s-a fotografiat Smiley alături de Gina Pistol. Imagine cât o mie de cuvinte!

05.02.2021, 13:15
Cum s-a fotografiat Smiley alături de Gina Pistol. Imagine cât o mie de cuvinte!

Smiley și-a cucerit fanii cu o fotografie în care apare alături de Gina Pistol într-o ipostază extraordinar de frumoasă.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Pe contul său de socializare, Smiley a făcut publică o fotografie care i-a topit pe fani. Artistul s-a pozat în timp ce sărută burtica Ginei Pistol. „Dimineata cu fetele mele…”, a scris Smiley în dreptul fotografiei.


Postarea a adunat aproape 100.000 dfe aprecieri din partea internauților și numeroase comentarii. ”Să îți trăiască fetele”, ”Naștere ușoară”, ”Frumusețea te lasă mut de uimire”, ”Bucurați-vă de micuță”, ”Fără cuvinte. Un tablou de nota zece”, ”Una dintre cele mai frumoase poze ale tale”, ”Cât de frumos”, ”Cea mai frumoasă fotografie cu voi trei”, ”Așa să îți alinți fetele mereu”, ”tare frumoși sunteți”, ”Câtă tandrețe, câtă bucurie”, ”Ce tablou frumos”, ”Minunată imagine”, au comentat internauții la postarea lui Smiley.

Smiley se pregătește să devină tătic. ”Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat”

Într-un interviu la emisiunea ”Vorbește lumea”, Smiley a făcut declarații despre viitorul său rol de tătic.

„Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat, de ceea ce urmează, cred că sunt pregătit! Habar nu am ce mă așteaptă, dar sunt entuziasmat să simt, să văd ce se întâmplă. Nu știm exact când urmează să vină pe lume, o să aflăm luna asta data exactă, dar mai durează o lună și un pic cam așa!”, a spus artistul.

„Sunt un pic așaa… emoționat că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez! Ne-am decis ce nume îi vom pune, dar îl vom divulga după ce se întâmplă. Sunt foarte încântat că o să avem o fetiță. Abia aștept să o cunosc! La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumos!”, a completat el.

citește și...