Cum s-a fotografiat Ramona Olaru în dormitor. Blondina s-a pozat sumar îmbrăcată, în brațele iubitului ei

18.04.2022, 13:33

Ramona Olaru s-a fotografiat în intimitate. Asistenta TV s-a pozat într-o ipostază tandră alături de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Vedeta  s-a fotografiat purtând un halat, în brațele iubitului său, care este la bustul gol. ”Good night, people!”, a scris Ramona Olaru in dreptul fotografiei.  Cum au reacționat fanii.

De câteva luni, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu. Cei doi erau prieteni la început, apoi au devenit iubiți. Cei doi au fost surprinși, în nenumărate rânduri, în ipostaze tandre, în timp ce se sărutau.

Recent, blondina a postat o ipostază din intimitate, pe rețelele de socializare. Asistenta TV a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare sumar îmbrăcată, în brațele iubitului ei Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru s-a pozat în dormitor

Vedeta  s-a fotografiat purtând un halat, în brațele iubitului său, care este la bustul gol.

”Good night, people!”, a scris Ramona Olaru in dreptul fotografiei.

”Să nu cumva să vă văd despărțiți”

Fotografia a primit peste 16 mii de  aprecieri de la fani. Aceștia  i-au complimentat pe cei doi și i-au sfătuit să nu se separe niciodată.

„Ia gata cu separările astea….. Unul lângă celalalt sunteți perfecți, absolut minunați!”, „Să nu cumva să vă văd despărțiți. Așa de dragi îmi sunteți”, „Sunteți superbi!”, „Hai că sunteți cei mai frumoși”, „Superba poza și voi doi la fel! Nu puteți să faceți cumva să faceți pace că e păcat. Mai lăsăți de la voi”, „Așa să fiți o viață și dincolo de ea”, „Superb,vă potriviți foarte bine”, sunt câteva dintre comentariile primte de la fani.

În ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, Cea mai recentă postare controversată care a dat naștere la o presupusă despărțire a fost făcută în urmă cu o lună.

Blondina a postat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută roz, mărturisind că vrea să se căsătorească cu un bărbat amuzant.

„Vreau să mă căsătoresc cu cineva amuzant că mine! Imaginați-vă cum râdem amândoi că am uitat să luam copiii de la școală”, a scris Ramona Olaru în descrierea fotografiei.

citește și...