Cum s-a fotografiat Lidia Buble la malul mării. Cu cămașa udă, a lăsat tot la vedere!

24.07.2020, 14:33
Cum s-a fotografiat Lidia Buble la malul mării. Cu cămașa udă, a lăsat tot la vedere!
Cum s-a fotografiat Lidia Buble la malul mării. Cu cămașa udă, a lăsat tot la vedere!

Lidia Buble a înfierbântat atmosfera în rândul prietenilor săi virtuali cu o fotografie în care apare într-o ipostază provocatoare.

În fotografie făcută publică pe contul său de Instagram, cântăreața Lidia Buble apare la malul mării, îmbrăcată într-o cămașă de culoare albă. Cămașa pe care o poartă artista este udă și trasparentă, lăsând să i se vadă bustul.

Postarea Lidie Buble a adunat peste 22.000 de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, dar și numeroase comentarii.

”Frumoasă și sexy”, ”Ești cea mai frumoasă”, ”Sirenă”, Cu pozele astea îți arăți libertatea, cred”, ”Superbă”, ”Palpitant de transparentă”, ”Cât de curând te vedem dezbrăcată. Ești disperată”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Piele de găină”, ”Frumoasă”, ”Splendidă”, ”Se vede doar un s…., să-și dea demisia fotograful”, ”Atitudine și frumusețe”, ”O imagine sublimă. Ești o femeie fumoasă și delicată”, ”Ai făcut-o și pe asta”, ”Ce bine arăți”, ”Ești genială”, i-au scris internauții cântăreței.

Ce declareație a făcut despre Răzvan Simion, fostul ei iubit

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.  Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

Invitată la o emisiune de televiziune, Lidia Buble a făcut declarații despre cel care i-a fost partener de viață până de curând.

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.

Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia Buble.

Artista a mărturisit că cel mai mult a durut-o faptul că a fost judecată pentru despărțirea lui Răzvan Simion de soția sa, Diana Simion.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mai spus vedeta.

citește și...