Cum s-a fotografiat Gabriela Cristea. ”După poza asta o să-mi sară toată lumea în cap”

28.09.2020, 10:42
Cum s-a fotografiat Gabriela Cristea. ”După poza asta o să-mi sară toată lumea în cap”
Cum s-a fotografiat Gabriela Cristea. ”După poza asta o să-mi sară toată lumea în cap”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie despre care a afirmat că va atrage foarte multe comentarii.

În imaginea respectivă, Gabriela Cristea apare în curtea casei sale, în timp ce mănâncă cu poftă dintr-o pizza. Fotografia este însoțătă de un mesaj în care prezentatoarea de televiziune afirmă că este convinsă că ipostaza în care apare va atrage numeroase comentarii, dat fiind că consumă un preparat care este interzis în diete, mai ales că vedeta este la regim de ceva vreme.

”După poza asta o să-mi săra toată lumea în cap că “ce fel de dietă țin eu”, așa că va zic eu că uneori e bine să-ți faci mofturile culinare ca să poți să mergi mai departe. Răsfățul nostru din weekend s-a numit pizza”, a spus Gabriela Cristea.

”Este o vorbă din popor, grasă și frumoasă”, ”Arăți ok și din când în când merge și cu calorii”, ”Fă-ți poftele că arăți destul de bine”, ”În viața asta nu trebuie să trăim doar cu diete”, ”Nu există dietă, doioar stil de viață sănătos”, ”Grasa ține casa”, ”Oricum nu ești ca în poze”, ”Dacă mănânci o felie stai liniștită, dacă mănânci toată cutia nu mai stai”, i-au transmis internauții Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, regim cu 1.200 de calorii pe zi

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos în ultima perioadă de timp. Astfel, în doar patru luni, vedeta a dat jos 25 de kilograme și acum arată extraordinar de bine.

”După nașteri, m-am îngrășat serios, așa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să țin un regim potrivit pentru mine, cam 1.200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit și în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi.

Ea știe cum trebuie să îmi împart mesele și este și extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după și cum revin la acel echilibru alimentar… acesta este de fapt secretul”, a explicat Gabriela Cristea într-un interviu.

citește și...