FOTO / Gabriela Cristea, în body. Le-a închis gura cârcotașilor cu felul în care arată!

26.09.2020, 10:41
FOTO / Gabriela Cristea, în body. Le-a închis gura cârcotașilor cu felul în care arată!
FOTO / Gabriela Cristea, în body. Le-a închis gura cârcotașilor cu felul în care arată!

Vedeta de televiziune Gabriela cristea a pozat îmbrăcată în body, afișând o siluetă demnă de invidiat. Aceasta a slăbit spectaculos în ultim a perioadă de timp.

Gabriela Cristea arată din ce în ce mai bine. Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune a publicat o fotografie în care își arată noua siluetă îmbrăcată doar într-un body de culoare neagră.

”Eu…plină de calități și defecte, încercând să fac totul așa cum mă taie pe mine capul, în stilul meu, fără să îmi pese sau să mă afecteze ce zic cei din jurul meu. Eu, când grasă, când subțire, când sus, când la pământ, când adordabilă, când rece că o stâncă. Și tot eu, prietenul meu, dar și dușmanul meu, plină de iubire, înfrântă de iubire, dar cu inimă întreagă, gata să străbat orice cale.

Am dăruit și am primit, mi-am învață lecțiile, am căzut în genunchii de zeci de ori, dar m-am ridicat de tot atâtea ori că pasărea Phoenix, am străbătut cărări folositoare, dar m-am și pierdut în labirinturi inutile. Eu, copilă naivă, femeie, iubită, soție, mamă… eu, forța universului. Așa sunt eu… pentru că Dumnezeu mă iubește!”, a comentat Gabriela Cristea în dreptul imaginii respective.

Ce regim are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a uimit fanii în ultima vreme, după ce a ”ars” kilogramele. Vedeta a explicat ce anume mănâncă, dezvăluind că a scos din alimentația sa făina albă.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a explicat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este căsătorită și are două fetițe

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. În plan personal, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal.

citește și...