Cum s-a descurcat Monica Iagăr cu banii în pandemie. Fosta sportivă a dat detalii

08.02.2021, 11:52
Cum s-a descurcat Monica Iagăr cu banii în pandemie. Fosta sportivă a dat detalii
Cum s-a descurcat Monica Iagăr cu banii în pandemie. Fosta sportivă a dat detalii

Fosta sportivă Monica Iagăr a explicat cum s-a descurcat din punct de vedere financiar în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Monica Iagăr, în vârstă de 47 de ani, a declarat că pandemia de coronavirus nu a afectat prea mult familia sa, ci doar a făcut să fie schimbate prioritățile.

”Nu ne-a schimbat prea mult pandemia, doar că a trebuit să refacem prioritățile casei și ale familiei. Mă bucur că am putut să ne păstram angajații și firma intactă”, a declarat fosta sportivă pentru click.ro.

Cum s-a descurcat Monica Iagăr cu banii în pandemie. ”Cheltuim atât cât ne trebuie”

Monica Iagăr a dat detalii și despre cum s-a descurcat în pandemie din punct de vedere financiar. ”Din punct de vedere financiar noi suntem foarte chibzuiți, cheltuim atât cât ne trebuie. Facem și vacanțe și chiar am fost la Istanbul de 1 decembrie, anul trecut, chiar dacă era pandemie. Mulțumim lui Dumnezeu că avem de toate și suntem sănătoși. Gândurile și depresia pot fi toate dăunătoare pe perioada asta”, a spus aceasta.

Monica Iagăr a comentat și despre faptul că și-a scos haine la vânzxare pe Facebook: ”Da. Chiar și acum am pe diferite grupuri haine la vânzare, acestea fiind chiar și cele de brand, pentru că pur și simplu nu le mai port și cineva trebuie să le poarte. Am foarte multe lucruri cu etichetă, le-am tot păstrat crezând că va veni și vremea lor. Dar nu mai cred în dulapuri pline cu haine. Mie acum îmi sunt suficiente câteva piese vestimentare. Mă bucur că exista astfel de grupuri on line”.

Monica Iagăr formează o familie cu Cristi Neacșu, fost campion la judo, împreună cu care are un băiețel, Efrem. Fosta campioană la săritura în înălțime a mai fost căsătorită cu Cosmin Cernat, împreună cu care are două fete, Ayana și Maya.

citește și...