Cum s-a descurcat Horia Brenciu în ultimele luni. ”Profesional, anul ăsta a fost cel mai greu din viaţa mea publică”

12.11.2020, 15:36
Cum s-a descurcat Horia Brenciu în ultimele luni. ”Profesional, anul ăsta a fost cel mai greu din viaţa mea publică”
Cum s-a descurcat Horia Brenciu în ultimele luni. ”Profesional, anul ăsta a fost cel mai greu din viaţa mea publică”

Horia Brenciu a mărturisit că anul acesta a fost cel mai greu pentru el din punct de vedere profesional.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. Artistul a vorbit despre viața și cariera sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS. Artistul a mărturisit că anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost cel mai greu pentru el din punct de vedere profesional.

”Profesional, anul ăsta a fost cel mai greu din viaţa mea publică, adică începând din anul de graţie 1993 şi până acum. Aceste opt luni de pan­demie reprezintă cea mai lungă perioadă în care nu am ţinut un microfon în mână, în care nu am pă­şit pe o scenă, în care nu mi-am întâlnit pu­blicul şi nu am primit aplauze. Tot acest proces ar­tistic care-mi conferea siguranţă şi toată co­municarea ţesută între artist şi public au fost întrerupte brutal”, a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu: ”În lunile astea m-am gândit serios dacă voi mai reveni vreodată pe scenă”

Artistul a mărturisit că în ultimele luni s-a gândit dacă va mai reveni vreodată pe scenă. ”În lunile astea m-am gândit serios – şi cred că nu sunt singurul care a gândit aşa – dacă voi mai reveni vreo­dată pe scenă. Pentru că semnele pe care le primim cu toţii sunt puţin dătătoare de spe­ranţă: fiecare se bate cu cărămida-n piept că scoate acum-acum vaccinul, dar nimeni nu l-a scos încă şi nici nu se întrevede vreun ori­zont clar de aşteptare în sensul ăsta. Fiecare se agită şi anunţă tot felul de măsuri salva­toare, dar vedem cât de „eficiente” sunt ele de fapt… Aşa că, în momentul de faţă, eu, ca simplu locuitor al acestei planete – nu mai zic ca artist! -, mă simt total nebăgat în seamă, şi-atunci e firesc să mă întreb ce se va întâmpla cu mine în continuare”, a mai spus Horia Brenciu.

Acesta a adăugat că el și soția sa, Alice Dumitrescu, au avut grijă să le explice copiilor lor situația legată de pandemia de coronavirus. ”Pe de altă parte, am avut grijă şi eu, şi Alice să stăm la sfat cu cei pa­tru copii ai noştri, să le spunem despre viaţă, des­pre suişurile şi coborâşurile ei, să le explicăm că, până la urmă, pandemia asta o să treacă, iar ei trebuie să fie pregătiţi pentru perioada în care lumea se va îmbrăţişa din nou. Ceea ce am încer­cat şi eu, şi soţia mea a fost să le creăm copiilor o perspectivă liniştitoare în legătură cu situaţia asta pandemică, pentru ca, peste 10-20 de ani, când vor vorbi despre lunile astea terifiante, să nu vorbească marcaţi de tristeţe, ci să spună ceva de genul „A fost odată o pandemie, da’ mama şi tata ne-au făcut asta şi asta… şi-a fost aşa de fru­mos!””, a completat el.

citește și...