Cum s-a antrenat Radu Palaniță pentru finala ”Românii au talent”. ”Stau într-o garsonieră închiriată și nu voiam să-mi deranjez vecinii”

31.05.2020, 12:29
Cum s-a antrenat Radu Palaniță pentru finala ”Românii au talent”. ”Stau într-o garsonieră închiriată și nu voiam să-mi deranjez vecinii”

Radu Palaniță, câștigătorul de la ”Românii au talent”, a făcut dezvăluiri despre viața sa. Acesta a mărturisit, printre altele, cum s-a antrenat înainte de finalal concursului de la Pro Tv.

Finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc vineri, 29 mai. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro. Acesta a povestit cum s-a pregătit înainte de marea finală a show-ului. I-a fost teamă să nu-și deranjeze vecinii, dat fiind că locuiește într-o garsonieră închiriată.

”A fost o adevărată provocare. Stau într-o garsonieră închiriată și nu voiam să-mi deranjez vecinii. La început mă simțeam puțin constrâns de acest lucru și-mi era dificil să cânt melodiile așa cum mi-aș fi dorit”, a mărturisit Radu Palaniță pentru click.ro.

Ce spune despre momentul pe care l-a avut în finala ”Românii au talent”

În marea finală, a cântat „My Way” pe Calea Victoriei din București, filmat cu un telefon mobil.


”Am căutat și ales locația care am simțit eu că se potrivește cel mai bine cu mesajul pe care voiam să-l transmit. Momentul a fost înregistrat cu telefonul, deci nu ceva profesionist.

Ce m-a impresionat a fost faptul că au ieșit și oamenii la geamuri și spre bucuria mea, niciunul nu s-a plâns de faptul că era seară și eu interpretam, dimpotrivă m-au susținut.

Mi s-a părut un decor foarte interesant și cred că m-a reprezentat foarte bine. Îmi amintesc și acum emoțiile pe care le-am simțit când am fost pe scenă și aveam jurații și publicul în fața mea. Acum a fost diferit, mă înconjura…liniștea”, a mai spus el despre momentul său.

”Nici acum nu realizez”

Radu Palaniță a vorbit și despre momentul în care a fost desemnat câștigător la emisiunea ”Românii au talent”.

”Aș putea spune că a fost ca la audiții când am primit golden buzz: am simțit că s-a oprit puțin timpul. Nu realizam ce e cu mine. Dovada este că nici acum nu realizez probabil ce s-a întâmplat, de fapt. Încă îmi găsesc foarte greu cuvintele. Nu mă așteptam. Speram, e normal, dar nu credeam că e posibil”, a afirmat el.

citește și...