Câștigător ‘Românii au talent’ 2020. Radu Palaniță a câștigat 120.000 de euro

30.05.2020, 00:27
Câștigător 'Românii au talent' 2020. Radu Palaniță a câștigat 120.000 de euro
Radu Palaniță este marele câștigător 'Românii au talent' 2020

Cea mai urmărită emisiune de la PRO TV a ajuns la final! Vineri, 29 mai, cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ‘Românii au talent’, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Câștigător ‘Românii au talent’ 2020. Radu Palaniță s-a clasat pe locul 1 și a câștigat 120.000 de euro. În marea finală ‘Românii au talent’, sezonul 10, Radu a interpretat melodia lui Frank Sinatra, ‘My Way’.

Radu Palaniță este marele câștigător ‘Românii au talent’ 2020

Înainte de a afla că este marele câștigător ‘Românii au talent’ 2020, Radu Palaniță a acordat un interviu pentru PRO TV, în care a detaliat ce are de gând să facă cu banii dacă va pune mâna pe marele premiu.

‘Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM’, mărturisea acesta.

Câștigător ‘Românii au talent’ 2020: Radu Palaniță este mecanic auto

Radu a impresionat încă de la preselecții cu vocea lui impresionantă. Bărbatul este mecanic auto, dar mărturisește că marea lui pasiune este muzica.

‘Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea’, spunea Radu Palaniță la preselecțiile ‘Românii au talent’, sezonul 10. Cel care i-a acordat Golden Buzz-ul și l-a trimis direct în semifinală a fost Florin Călinescu.

Pe locul 2 s-a clasat Siena Vușcan. Micuța de 10 ani a câștigat 20.000 de euro. Pe locul 3 a fost Mihai Țigaret, care a primit premiul de 10.000 de euro.

Cine a câștigat premiul de originalitate la ‘Românii au talent’ 2020

Premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a fost câștigat de Vlad Ciobanu, cel mai tânăr concurent al show-ului ‘Românii au talent’ 2020. Băiețelul în vârstă de 4 ani a impresionat juriul și publicul atunci când a recitat două poezii din folclor.

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, finala ‘Românii au talent’ 2020 a suferit schimbări majore. Momentele unice s-au derulat de acasă, pe Skype. Și cei patru jurați au urmărit prestațiile concurenților din propria sufragerie.

foto: captura PRO TV
foto: captura PRO TV

Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu pus în joc au fost: Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh. Cu toți au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a-i impresiona pe cei patru jurați, dar și pe cei de acasă.

Finala ‘Românii au talent’ 2020, sezonul 10. Cum s-a votat

Finala ‘Românii au talent’ 2020! Votul a aparținut în totalitate telespectatorilor care și-au putut susține favoritul atât prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, cât și online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

O premieră la finala ‘Românii au talent’ 2020 a fost că locurile 2 și 3 au fost recompensate pentru prestanța lor. Astfel, locul 2 a obținut premiul de 20.000 de euro, iar locul 3 premiul de 10.000 de euro.

Tot în marea finală ‘Românii au talent’ 2020 s-a aflat și cine a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro, pentru care s-a votat toată săptămâna.

În 2019, marele premiu ‘Românii au talent’ a fost câștigat de croitoreasa Ana Maria Pantaze. Aceasta a fost trimisă direct în semifinală de Mihai Petre, care a apăsat Golden Buzz-ul, în faza audițiilor. Pe locurile 2 și 3 s-au situat Aris Negoiță și Corul de copii al Operei Naționale.

În ce privește premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, anul trecut acesta a fost câștigat de Magitot – Marius Drăguș, cu numărul său de magie și stand-up comedy

citește și...