Finala ‘Românii au talent’ 2020: cum se va alege marele câștigător! Surpriza pregătită de PRO TV

29.05.2020, 14:11
Finala 'Românii au talent' 2020: cum se va alege marele câștigător! Surpriza pregătită de PRO TV
10 concurenți se luptă pentru marele premiu de la 'Românii au talent'

Vineri, 29 mai, are loc finala ‘Românii au talent’ 2020! În doar câteva ore vom afla cine este marele câștigător al emisiunii de la Pro Tv, care a ajuns deja la sezonul 10.

Cei zece finaliști ‘Românii au talent’ și totodată cei care au primit Golden Buzz luptă pentru mare premiu de 120.000 euro.

Mai mult de atât, în finală, pe lângă premiul mult dorit de 120.000 de euro, vor exista și alte premii. Aceasta va fi premieră la emisiunea ‘Românii au talent’.

10 concurenți se luptă pentru marele premiu de la ‘Românii au talent’

Cel care va ieși pe locul 2 va încasa 20.000 de euro, în timp ce premiul acordat pentru locul al treilea este de 10.000 de euro.

Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh sunt cei 10 concurenți care i-au impresionat până acum pe jurați și pe telespectatori.

Finaliștii ‘Românii au talent’ 2020 vor putea fi votați de acasă, pentru că doar așa pot ajunge să pună mână pe marele premiu pus la bătaie.

Telespectatorii vor putea vota prin intermediul unui SMS la numărul 1264, urmat de codul afererent fiecărui concurent.

Concurenții vor putea fi votați pentru marele premiu începând de vineri, de la ora 20:30.

Finaliștii vor susține numerele pregătite direct de la ei de acasă

Din cauza pandemiei de coronavirus, show-ul ‘Românii au talent’ a suferit unele modificări. Astfel, și marea finală se va desfășura în alt mod.

Cei 10 finaliști vor susține numerele pregătite pentru ultimul show din competiție, direct de la ei de acasă, în condiții de maximă siguranță, potrivit Impact.ro.

În plus, prezentatorii emisiunii, Pavel Bartoș și Smiley, cât și membrii care fac parte din juriu (Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu), vor juriza, de asemenea, din casele lor.

Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu jurații, toți concurenți, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător‘, au declarat pentru Click.ro surse din Pro TV.

citește și...