Cum s-a afișat Valentina Pelinel alături de familia sa. Ținuta purtată a pus-o în valoare

01.01.2021, 13:59
Cum s-a afișat Valentina Pelinel alături de familia sa. Ținuta purtată a pus-o în valoare
Cum s-a afișat Valentina Pelinel alături de familia sa. Ținuta purtată a pus-o în valoare

Valentina Pelinel s-a fotografiat alături de familia sa, la trecerea dintre ani. În imaginea respectivă, blonda arată foarte bine.

La trecera dintre ani, Valentina Pelinel a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare alături de soțul ei, Cristi Borcea, și de cei trei copii ai lor. Imaginea de familie este una înduioșătoare și a primit numeroase aprecieri din partea internauților. În fotografie, Valentina Pelinel arată foarte bine. Poartă o rochie scurtă, strânsă pe corp, care îi pune în valoare formele demne de un fost model de top.

Vedeta a făcut și un bilanț al anului care s-a încheiat: ”Azi ne luam ramas bun de la 2020, un an care ne-a incercat din toate punctele de vedere. Dar nu ne-a invins… Sunt recunoscatoare pentru lectiile primite si privesc cu incredere catre un an nou, care sa ne aduca tuturor ceea ce avem nevoie mai mult. Sanatate, iubire, fericire, speranta in bunatate si solidaritate. La multi ani tuturor va doresc. Si va multumesc pentru comunitatea pe care am construit-o impreuna.??❣”.

Valentina Pelinel, la a doua căsătorie

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel, despre viața de familie

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Valentina Pelinel a făcut declarații despre viața sa de familie în această perioadă.

Blonda mărturisea că ea și partenerul său de viață, Cristi Borcea, petrec foarte mult timp împreună.

”Suntem bine toţi, în pandemie am reuşit să petrecem mai mult timp şi noi între noi, şi noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieşim foarte mult oricum. Eu cu Cristi avem timpul nostru împreună, vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt. N-am întâmpinat până acum probleme, noi oricum aveam nevoie de timp împreună după anii aceştia. N-a fost uşor pentru niciunul, dar noi i-am dat putere în perioada aceea grea. Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele”, afirma Valentina Pelinel.

 

citește și...