Cum s-a afișat Raluca Bădulescu în vacanță la Ibiza. ”Foarte bine fără perucă”

22.07.2021, 17:19
Cum s-a afișat Raluca Bădulescu în vacanță la Ibiza. ”Foarte bine fără perucă”
Cum s-a afișat Raluca Bădulescu în vacanță la Ibiza. ”Foarte bine fără perucă”

Raluca Bădulescu, pe care telespectatorii o cunosc din postura de jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D, se află în vacanță în Ibiza. pe contul ei de Instagram, vedeta a dat publicității câteva fotografii în care apare cu look-ul său natural, fără perucă. Internauțiui au reacționat imediat.

Raluca Bădulescu se află în vacanță. Vedeta a ales ca destinație Ibiza.

Pe contul său de instagram, aceasta a postat mai multe imagini din vacanță.

Cum s-a afișat Raluca Bădulescu în vacanță la Ibiza. Cum arată fără peruci

În unele dintre fotografii, Raluca Bădulescu apare cu părul săun natural, fără celebrele peruci pe care le poartă de obicei. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

”Foarte bine fără perucă”, ”Divinissimă”, ”Frumoasă”, ”O doamnă frumoasă din toate punctele de vedere”, ”O superbă doamnă”, ”Arăți fabulos”, ”Regină”, ”Fără perucă… Boneee!”, ”Superbă”, sunt câteva dintre mesajele primite de Raluca Bădulescu în mediul online.

Raluca Bădulescu are o colecție impresionantă de peruci

Raluca Bădulescu mărturisea, într-un interviu pentru click.ro, că colecție impresionantă de peruci are acasă. Este vorba de 100 de peruci de diferite culori. Vedeta a dezvăluit că cea mai scumpă perucă pe care o are a costat 5.000 de euro.

“Este o pasiune pe care o am de foarte mulți ani. Am acasă aproximativ 100 de peruci, de diferite culori și stiluri de coafură. Le aduc special din America, Rusia sau Italia. Ele mi-au întregit look-ul și mi-au făcut viața mult mai frumoasă. Este fantastic să poți fi coafată la secundă, îmi pun un fond de ten, fard de obraz și puțin rimel și sunt fresh. Plus că părul normal, după o anumită vârstă, nu mai ține atât de mult din cauza vopselelor și a folosirii intensive a plăcii. Perucile sunt o salvare și o bucurie în același timp. Cam în doi ani de zile le-am adunat pe toate, dar nu vreau să mă opresc aici. Cea mai scumpă perucă pe care o am este de 5.000 de euro și este din păr natural și o ador”, spunea Raluca Bădulescu.

Ce meserie are, de fapt, Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu este cunoscută publicului telespectator din postura de jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D. De asemenea, aceasta este cunoscută și pentru comentariile pe care le face vizavi de ținutele vestimentare purtate de vedetele din showbiz-ul românesc. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Raluca Bădulescu a explicat ce studii are și ce meserie ar fi trebuit să practice. Aceasta a absolvit Facultatea de Litere și a făcut și doi ani de ASE. Raluca Bădulescu a fost profesoară de română și engleză la un liceu din Capitală, timp de trei luni. Ulterior, Raluca Bădulescu a lucrat 8 ani în departamentul de import-export al unei companii petroliere.

”Am observat că tineretul nu mai pune astăzi mare preț pe școală. Nu știu dacă este importantă neapărat pentru că urmând o facultate îți poți găsi meseria ideală. Eu am terminat Facultatea de Litere, aș fi putut fi profesoară de română și engleză, aș fi putut să lucrez la Resurse Umane. Eu am lucrat chiar în cadrul companiei naționale a petrolului ca trader de produse petroliere. Am fost nehotărâtă! Însă toate aceste cunoștințe pe care le acumulezi în anii de liceu, în anii de facultate, toate te ajută să te dezvolți, să înțelegi altfel lumea din jurul tău, să te raportezi altfel la situațiile pe care le întâlnești(…) Eu îi încurajez pe cei care vor să facă școală, indiferent de cariera lor ulterioară pe care și-o aleg. Important este că ți se deschid altfel orizonturile, poți face alte alegeri în viață”, a spus Raluca Bădulescu.

 

citește și...