Cum s-a afișat Horia Brenciu alături de soția sa. Ipostaza care i-a cucerit pe fani

15.04.2021, 10:02
Cum s-a afișat Horia Brenciu alături de soția sa. Ipostaza care i-a cucerit pe fani
Cum s-a afișat Horia Brenciu alături de soția sa. Ipostaza care i-a cucerit pe fani

Horia Brenciu le-a făcut o surpriză fanilor săi din mediul online cu o fotografie în care apare alături de partenera sa de viață, Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Artistul a publicat zilele acestea, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de partenera sa de viață, la o terasă. ”Mi-am scos nevasta la restaurant. Sau invers!?”, a notat acesta în dreptul imaginii care a adunat peste 25.000 de like-uri. ”Va mulțumim pentru toate gandurile voastre. Nevasta-mea a zis ca va invita pe toți la un grătar. I-am replicat ca ar fi bine sa așteptăm momentul când ne vom vedea la Sala Palatului! ? Va dorim tuturor sănătate, iubire și o ieșire in familie la iarba verde… ?”, a ținut să le mulțumească Horia Brenciu fanilor săi din mediul online.

Cum l-a cunoscut Alice Dumitrescu pe Horia Brenciu

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitres cu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a mărturisit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul

 

citește și...