Cum s-a afișat chef Sorin Bontea. Fanii nu l-au mai văzut niciodată așa!

20.05.2020, 13:54
Cum s-a afișat chef Sorin Bontea. Fanii nu l-au mai văzut niciodată așa!
Cum s-a afișat chef Sorin Bontea. Fanii nu l-au mai văzut niciodară așa!

Chef Sorin Bontea s-a afișat cu o frizură neașteptată în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare. Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate.

Chef Sorin Bontea apare cu părul mare și creț într-o fotografie postată în mediul online.

”Nu știu dacă v-am spus că sunt creț ? #RockStarWannabe”, le-a transmis celebrul bucătar celor care îl urmăresc pe rețelele de socialiare.

Reacțiile internauților au apărut imediat.

”Tot minunat ești, chef” dar, totuși schimbă frizura”, Bobby Farrell, formația Boney M. Datorită părului creț vă asemănați”, ”Arăți bine și cu părul creț”, ”Chiar își stă foarte bine”, E mai bine cu părul scurt și fără ochelari”, ”Chiar și cu păr creț sunteți frumos”, ”Parcă ai fi Tom Jones”, ”își stă foarte bine”, sunt câteva dintre mesajele pe care c hef Sorin Bontea le-a primit de la admiratorii săi din mediul virtual.

Este familist convins

Chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri despre soția sa în cadrul unui interviu.

”Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”, a mai afirmat el.

A câștigat cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”

Chef Sorin Bontea a câștigat, alături de Răzvan Fodor, cel de-al treilea sezon al concursului ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

citește și...