Cum s-a acomodat CRBL în Spania! Solistul s-a mutat cu toată familia: ‘Este o gură de aer, am renăscut’

24.11.2020, 14:28
Cum s-a acomodat CRBL în Spania! Solistul s-a mutat cu toată familia: 'Este o gură de aer, am renăscut'
Cum s-a acomodat CRBL în Spania! Solistul s-a mutat cu toată familia: 'Este o gură de aer, am renăscut'

Au trecut mai bine de trei luni de când CRBL a decis să părăsească România și să se mute în Spania. Solistul și-a luat fiica și soția și au început o viață nouă, la aproape 3.000 de kilometri distanță de țară. 

CRBL, pe numele său adevărat Eduard Mihail Andreianu, s-a mutat în Spania! Artistul și-a închiriat o casă pe plajă, lângă Valencia, în Benicassim, și are de gând să se stabilească definitiv acolo, alături de soția lui, Elena, și fata lor.

Momentan, familia lui CRBL este în perioada de acomodare. În plus, CRBL și-a creat propriul studio, unde lucrează la un album special. Fiica lui, Alessia, merge în continuare la școală.

Cum este viața lui CRBL în Spania

‘Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită.

În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante. Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum’, a povestit CRBL la emisiunea “Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Cum a luat decizia de a se muta din România

CRBL și-a dorit o schimbare radicală în viața sa, așa că a decis să părăsească România. A ales Spania, țară pe care o vizitase în repetate rânduri, în ultimii ani.

‘Eu am testat locul, regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album’, a mai spus CRBL în cadrul unei emisiuni tv.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRBL (@eduardcrbl)

citește și...