Cum reacționează fiul Ilincăi Vandici când o vede la televizor. ”Nu se arată extrem de entuziasmat”

05.02.2021, 15:38
Cum reacționează fiul Ilincăi Vandici când o vede la televizor. ”Nu se arată extrem de entuziasmat”
Cum reacționează fiul Ilincăi Vandici când o vede la televizor. ”Nu se arată extrem de entuziasmat”

Ilinca Vandici a dezvăluit cum reacționează băiețeul ei atunci când o vede la televizor.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru clickpentrufemei.ro, prezentatoarea a dezvăluit cum reacționează fiul ei atunci când o vede la televizor.

”Reacţionează, însă nu îi pasă foarte tare. Mă vede, zice: „Uite-o pe mami!“, râde, mai stă puţin, spune că sunt frumoasă, însă nu se arată extrem de entuziasmat”, a explicat vedeta.

Ilinca Vandici, detalii despre băiețelul ei

Ilinca Vandici a povestit și cum reacționează Zian, băiețelul ei, atunci când ea pleacă de acasă pentru filmări.

”El a înţeles că trebuie să fiu la filmări, pentru că i-am explicat de la început că mami trebuie să muncească. Cred că mai mult mă confrunt eu cu sentimentul pe care îl am, ca mamă, că nu sunt în fiecare clipă alături de Zian. Însă, cât timp el este la grădiniţă, eu pot să îmi fac treaba liniştită, iar serile le petrecem împreună, făcând tot felul de activităţi. Chiar dacă nu sunt eu acasă, sunt socrii mei, e sora mea, e multă lume care îl răsfaţă. I-am explicat că, dacă mami şi tati nu muncesc, nu mai avem bănuţi ca să îi mai cumpărăm maşini, jucării şi tot ce îi face lui plăcere. El înţelege şi avem „permis de voie“ de la el pentru a pleca la muncă”, a spus vedeta.

”Zian este ca un om mare, am ajuns în punctul în care ne înţelegem foarte bine, deja discernem între lucrurile bune şi mai puţin bune, e un răsfăţat, iar eu mă bucur că am trecut de etapa „bebeluş“ şi că relaţionăm şi comunicăm aproape de maximum. S-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, am petrecut foarte mult timp împreună şi pentru că a crescut. A evoluat frumos, sunt mândră tare de el şi sunt mândră de noi, ca familie, de tot ce am reuşit să îi oferim, şi aici mă refer la energie, informaţie, sentimente”, a completat prezentatoarea de la Kanal D.

citește și...