Cum o apără Oana Roman pe Brigitte Pastramă în războiul cu fiul ei! Ce a dezvăluit vedeta despre Robert Sfat

13.07.2020, 11:34
Cum o apără Oana Roman pe Brigitte Pastramă în războiul cu fiul ei! Ce a dezvăluit vedeta despre Robert Sfat
Cum o apără Oana Roman pe Brigitte Pastramă în războiul cu fiul ei!

Oana Roman este bună prietenă cu Brigitte Pastramă, iar recent a vorbit despre scandalul în care aceasta este implicată cu fiul ei, Robert Sfăt.

Toată răfuiala dintre Brigitte Pastramă și băiatul ei ar fi început de la bani, mai exact de la averea moștenită de adolescent de la tatăl său decedat, Octavian Sfăt. În 2019, Brigitte a vândut o casă în Timișoara, iar Robert ar fi trebuit să primească suma de 54.000 de euro, lucru care nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi.

Oana Roman a vorbit despre fiul lui Brigitte Pastramă

Soția lui Florin Pastramă a susținut că are de gând să îi cumpere un apartament lui Robert, însă băiatul își dorește să primească suma cash, pentru a investi în visul său.

Oana Roman a explicat că Brigitte Pastramă i-a spus ce probleme are cu fiul său, Robert Sfăt.

‘Ce știu eu de la Brigitte este că s-a ferit să-i dea bani pe mână, ca să nu rămână fără nimic. A vrut să-i cumpere un apartament în Cosmopolis. S-a dus acolo el și am înțeles că nu i-a plăcut, căutase în Militari, dar nu a venit la vizionare. Erau în momentul în care îi căutau ceva, astfel încât el să rămână cu un acoperiș deasupra capului și să nu cheltuie pe te miri ce. Brigitte e foarte responsabilă din punctul ăsta de vedere‘, a afirmat Oana Roman într-un interviu pe canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Vrea să își dea mama în judecată

Pe de altă parte, Robert Sfăt a dezvăluit că are informații că averea moștenită de la tatăl său mort era mult mai mare și se gândește să-si dea mama în judecată.

‘Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.r. Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aștept să văd dacă mi-i aruncă și pe ăia. A investit bani în operații estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moștenirea’, a declarat Robert Sfăt, în emisiunea lui Dan Capatos.

citește și...