Cum l-a întâlnit Carmen Șerban pe Nicholas Cage. ”S-a uitat fix în ochii mei”

09.03.2022, 14:14
Cum l-a întâlnit Carmen Șerban pe Nicholas Cage. ”S-a uitat fix în ochii mei”
Cum l-a întâlnit Carmen Șerban pe Nicholas Cage. ”S-a uitat fix în ochii mei”

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a povestit la o emisiune de televiziune de la Pro TV cum a reuit să îl întâlnească pe starul hollywoodian Nicholas Cage, în vârstă de 58 de ani.  ”El trăgea o dublă pentru o reclamă. S-a uitat fix în ochii mei”, a declarat Carmen Șerban la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Carmen Șerrban a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

La emisiunea respectivă, artista a mărturisit că dintotdeauna a fost atrasă de actorul american Nicholas Cage, unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood.

Cum l-a întâlnit Carmen Șerban pe Nicholas Cage. ”A fost o chestie de simpatie, cred”

Carmen Șerrban l-a întâlnit întâmplător pe Nicholas Cage în Las Vegas, unde acesta filma pentru o reclamă.

“Întotdeauna mi-au plăcut ochii lui Nicholas Cage. L-am și întâlnit la Vegas. (…) El trăgea o dublă pentru o reclamă. S-a uitat fix în ochii mei. Nu știa cine sunt, clar…a fost o chestie de simpatie, cred (…) până a ieșit afară s-a făcut un lanț de bodyguazi în jurul lui, dar mi-a plăcut acel mic flirt”, a povestit Carmen Șerban.

Ce studii are Carmen Șerban

Carmen Șerban are o carieră impresionantă în spate. Artista a lansat pe piața muzicală peste 20 de albume, care s-au bucurat de succes la public și care s-au vândut foarte bine. În ciuda succesului, vedeta și-a dat seama că este foarte importantă și școala. A urmat cursurile Liceului de Muzică Ion Vidu din Timișoara, dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”.

Carmen Șerban a ales să urmeze și cursurile universitare. A  absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. Apoi a făcut și masterul. Artista a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, fiind absolventă a Școlii de televiziune Tudor Vornicu din București.

citește și...