Cum l-a impresionat Raluca Pastramă pe Pepe. ”Am dormit ca frații și ne-am întors ca frații”

03.11.2020, 16:30
Cum l-a impresionat Raluca Pastramă pe Pepe. ”Am dormit ca frații și ne-am întors ca frații”
Cum l-a impresionat Raluca Pastramă pe Pepe. ”Am dormit ca frații și ne-am întors ca frații”

Pepe mărturisea într-un interviu cum a reușit să-l impresioneze Raluca Pastramă, cea de care acum divorțează, la începutul relației lor.

Pepe a mărturisit că Raluca Pastramă l-a impresionat în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Spania. Acolo, cei doi au ”dormit ca frații”. Artistul spunea că atunci și-a dat seama că Raluca Pastramă nu era ca celelalte femei pe care el le întâlnise.

”Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…). Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară…”, spunea Pepe despre Raluca Pastramă, potrivit spynews.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pastramă a făcut, de curând, dezvăluiri despre relația sa cu Pepe și a explicat cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Am plecat la ultima piesă cântată că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine… Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun… Și am plecat…”, a spus ea.

”Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe”, a mărturisit Raluca

Pepe a fost cel care a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă

Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

Luni seară, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea”, a mărturisit artistul.

citește și...