Cum l-a cunoscut Cristina Ich pe Alex Pițurcă. ”A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată”

22.03.2021, 12:58
Cum l-a cunoscut Cristina Ich pe Alex Pițurcă. ”A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată”
Cum l-a cunoscut Cristina Ich pe Alex Pițurcă. ”A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată”

Cristina Ich a făcut dezvăluiri despre relația cu Alex Pițurcă. Acesta a oferit detalii despre cum a început povestea lor de dragoste.

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute figuri din social media. Acesta a povestit, la podcastul realizat de Cătălin Măruță cum a înceout povestea de dragoste cu iubitul ei, Alexandru Pițurcă. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Noah, la finalul lunii octombrie 2019.

”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a detaliat Cristina Ich, notează click.ro.

Ce spune Cristina Ich despre căsătorie

Deși locuiesc împreună, Cristina Ich și Alex Puțurcă nu sunt căsătoriți. “Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: ”băi, femeie, ești nebună? E secolul 21”. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat aceasta.

Cristina Ich a mărturisit și ce nu i-ar ierta partenerului ei de viață: ”Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta”.

Cristina Ich a mai spus că se înțelege bine cu părinții lui Alex și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Victor Pițurcă: ”Sunt niște oameni foarte drăguți. Domnul Pițurcă e calm, arată foarte bine, nu-i dai vârsta deloc, aleargă 5 km zilnic și mănâncă numai carne bio, nu din comerț“.

citește și...