VIDEO | Cristina Ich și Alex Pițurcă, gesturi intime în vacanța din Mexic!

10.01.2020, 16:15
VIDEO | Cristina Ich și Alex Pițurcă, gesturi intime în vacanța din Mexic!
Cristina Ich și Alex Pițurcă, gesturi intime în vacanța din Mexic

Aflați într-o vacanță exotică pe meleagurile Mexicului, Cristina Ich și Alex Pițurcă nu se abțin de la gesturi intime în public. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Dacă până recent modelul și fiul lui Victor Pițurcă au avut mai multe certuri și împăcări, cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune. Cristina și iubitul său au petrecut Revelionul într-una dintre cele mai populare destinații exclusiviste din Mexic, Tulum.

Înconjurați de ape azur și de peisaje paradisiace, cei doi se bucură de temperaturile de vară alături de un grup de prieteni. 

Cristina Ich și Alex Pițurcă, gesturi intime în vacanța din Mexic

Cristina a dorit să împărtășească și cu fanii săi crâmpeie din vacanță și nu s-a ferit să posteze în mediul online mai multe clipuri în care dansa și se distra pe muzică latino. 

Într-unul dintre filmulețe, Ich și Pițurcă Junior nu se feresc deloc de la gesturi intime și par mai îndrăgostiți ca oricând. Mai mult decât atât, modelul a purtat mai multe costume de baie care îi scoteau în evidență corpul perfect. Și, pentru că unii internauți i-au scris comentarii răutăcioase în care o acuzau că nu este naturală, le-a dat replica rapid. 

„Alex, unele au impresia că mi-am injectat în fund. Păi, şi nu e aşa? Cum aţi gândit-o pe asta? Adică nu-ţi faci nimic la faţă, buze nas, dar îţi pui în fund? Cum aţi gândit-o? Că sunt foarte curioasă. De ce măi, fetelor sunteţi unele atât de rele? De ce măi, fetelor?”, a spus Cristina.

 

 

 

 

citește și...