Cum arată nepotul lui Victor Pițurcă! Cristina Ich și Alex Pițurcă au publicat primele imagini cu micuțul Noah

10.02.2020, 10:09
Cum arată nepotul lui Victor Pițurcă! Cristina Ich și Alex Pițurcă au publicat primele imagini cu micuțul Noah
Cum arată nepotul lui Victor Pițurcă!

Cristina Ich și Alex Pițurcă au publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuțul lor adorabil! Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Noah, la finalul lunii octombrie 2019.

Cum arată nepotul lui Victor Pițurcă!

Cristina Ich a decis să le arate tuturor cât de frumos este cel mic, deși inițial a mărturisit că nu vrea să publice fotografii cu el. Iubita lui Alex Pițurcă era supărată din cauza mesajelor răutăcioase pe care le-a primit pe Instagram.

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat, iar Christina l-a arătat pe Noah și le-a închis gura celor care au criticat-o în mediul online. În plus, ea a declarat că vor fi singurele poze pe care le va afișa pe rețelele de socializare.

De asemenea, și fiul lui Victor Pițurcă a publicat pe pagina sa personală de Instagram o imagine senzațională cu băiețelul lui.

Alex Pițurcă și Cristina Ich, supranumită «Prințesa Instagramului» sunt împreună de mai bine de un an.

“Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alex Piţurcă pentru cancan.ro.

citește și...