Cum l-a cunoscut Adda pe Cătălin Rizea, soțul ei. ”Eram semi beată, după un concert”

15.12.2021, 12:46
Cum l-a cunoscut Adda pe Cătălin Rizea, soțul ei. ”Eram semi beată, după un concert”
Cum l-a cunoscut Adda pe Cătălin Rizea, soțul ei. ”Eram semi beata, dupa un concert”

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, a povestit, în mediul online, cum l-a cunoscut pe Cătălin Rizea, cel care i-a devenit partener de viață. Artista, în vârstă de 29 de ani, a dat detalii despre  începutul poveștii ei de dragoste cu Cătălin într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Adda a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Cătălin Rizea și cum a început povestea lor de dragoste. Se întâmpla în vara anului 2014.

”Iulie 2014. Cum sa il descriu? Cum sa ma descriu cand sunt cu el?  L-am cunoscut la sfarsitul lui iulie. Eram semi beata, dupa un concert la Loft. Intrat pe ultima suta de metri. Am plecat la mare cu doua prietene. Ne-am gasit cazare tocmai in Eforie. O camera care arata a baie, cu trei paturi de o persoana. Cu doar f….. 400 de lei. Dupa ce am comandat de la wanna be restaurantul de vis a vis, pui, care era de fapt peste, ca a gresit ospatarul, mi-am dat seama ca nu mai ajung la concert. Monica Munteanu ma suna ca trebuia sa incep in 30 de minute. Asa ca am plecat cu fetele, pe o aglomeratie infernala”, a povestit artista.

Cum l-a cunoscut Adda pe Cătălin Rizea, soțul ei. ”Eu, semi ametita, pe caterinca, l-am vazut pe unul dintre crai ca se holba la moaca mea”

Adda a explicat în amănut ce s-a întâmplat la concertul respectiv și cum a ajuns să-l întâlnească pe cel care avea să-i devină soț.

”Pe vremea aia nu stiam sa merg pe tocuri. Mi-am luat tenisi in picioare si tocurile in mana, ca sa ma schimb acolo. Cand ne-am dat seama ca mai sunt 10 minute si incepe cantarea, am iesit din masina. Stiti cadrele alea din filme? Cand se opreste lumea in loc si actrita alearga in slow motion? Nah, degeaba le stiti, ca nu a fost asa. Lumea nu s-a oprit. Pe o muzica ambientala de claxoane, am inceput sa fug ca la maraton pe trotuar, cu falcile pe fast forward, apoi direct pe plaja, pana la Loft. Cand am ajuns, gafaiam. Aveam rimelul la buric si rujul intins pe fata, de zici ca m-a sarutat pasional un camion. Am intrat in baie sa ma retusez. Ce sa mai retusez? Imi trebuia operatie estetica. Mi-am luat tocurile si cand am iesit pe terasa, mi-am dat seama ca scena era o masa. Doua picioare pe ciment si doua infipte in nisip. Ok, mi-am luat tenisii din nou in picioare. Riscam sa “iti arat ca poc” cu mutra in sampaniile milionarilor, daca ramaneam printesa”, a mărturisit cântăreața.

”Am cantat. Am mai stat putin. Nu cunosteam pe nimeni. Pe bune? In urma cu cateva luni mancam pufuleti si covrigi de la metrou. Nu aveam eu fata de Loft. Nu ma simteam in largul meu, pentru ca nu era lumea mea. Asa ca, am plecat cu fetele la o terasa draguta, pe malul marii. Am mancat o salata si am baut putin vin. Apoi au aparut patru crai de la rasarit. Unul dintre ei era indragostit de prietena mea, Ana, si i-a carat pe ceilalati trei dupa el. Eu, semi ametita, pe caterinca, l-am vazut pe unul dintre crai ca se holba la moaca mea sarutata pasional de camion. Da’, stati linistiti ca freza lui era in perfecta armonie cu mecla mea. Avea creasta. Stiti aripioara rechinului, ce se vede la suprafata. Aia scary, de care fug toti? Asa era. Mi-a spus ca il cheama Catalin”, a încheiat Adda.

citește și...