Cum l-a cucerit Denisa Tănase pe iubitul ei. ”Are potențial”

18.11.2020, 13:09
Cum l-a cucerit Denisa Tănase pe iubitul ei. ”Are potențial”
Cum l-a cucerit Denisa Tănase pe iubitul ei. ”Are potențial”

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, are o relație foarte frumoasă cu Mircea Brânzei. Acesta a povestit cu ce calități l-a impresionat artista.

Denisa Tănase și iubitul ei, Mircea Brânzei, formează un cuplu foarte frumos. Cei doi se înțeleg foarte bine. Mircea Brânzei, care este om de afaceri și o susține pe Denisa în tot ceea ce face, a povestit, la o emisiune de televiziune, cu ce calități a reușit cântăreața să-l impresioneze. „Trebuia să fie anul ăsta o nuntă, dar nu a depins de noi. Dar e ca și cum am fi căsătoriți. M-am îndrăgostit de Denisa, nu exista termenul de afaceri, m-am îndrăgostit de ea pentru că e o persoană simplă, sinceră, cu care mă completez, are potențial. Denisa este cel mai bun învățăcel. Afacerea pe care o avem împreună este mai bună decât cele pe care le am singur. Ea și noaptea visează muncă”, a declarat Mircea Brânzei, conform spynews.ro.

Iubitul Denisei Tănase a vorbit și despre copii, afirmând că amândoi își doresc să devină părinți cât de curând. ”Ăsta e următorul pas, sperăm să se întâmple”, a mai spus Mircea Brânzei.

Denisa Tănase face bani din afaceri cu parfumuri

Denisa Tănase are o afacere cu parfumuri care merge extraordinar de bine.

În decursul unui an, cântăreața a inaugurat aproape 25 de magazine în toată țara.

“Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pandemiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte. E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pandemia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!”, a declarat Denisa Tănase recent.

citește și...