Cum l-a convis Andreea Bănică pe fiul ei să meargă la grădiniță. ”L-am păcălit”

18.02.2021, 15:21
Cum l-a convis Andreea Bănică pe fiul ei să meargă la grădiniță. ”L-am păcălit”
Cum l-a convis Andreea Bănică pe fiul ei să meargă la grădiniță. ”L-am păcălit”

Cântăreața Andreea Bănică a povestit cum l-a convins pe băiețelul ei, Noah, să meargă la grădiniță.

Fiul Andreei Bănică a început grădinița, însă nu a vrut să meargă. Artista a povestit cum l-a păcălit pe micuț să accepte să meargă la grădiniță.

„Noah a început grădinița de luni. (…) Mi-a fost destul de greu să-l conving. Spune că nu vrea să meargă la grădiniță că nu e tare. Eu i-am spus, de fapt l-am păcălit, că mergem la un loc de joacă, pentru că celelalte locuri de joacă sunt închise și acesta este singurul deschis. Astăzi mi-a luat 50 de minute să-l pot convinge, cu ceva lăcrimuțe, însă știu că fac asta pentru el”, a spus vedeta, conform spynews.ro.

Cum l-a convis Andreea Bănică pe fiul ei să meargă la grădiniță. ”Minciunelele mele au funcționat”

Artista a mai spus și la ce alte trucuri a recurs pentru a-l determina pe Noah să meargă la grădiniță.

„Am oprit internetul în casă, pentru a nu mai avea acces la jocurile lui preferate, am văzut că nu funcționează. I-am spus că nici semnal la cablu nu avem, a înțeles și i-am spus că îl las la grădiniță să pot merge mai departe să plătesc cablul, internetul, șă văd ce se întâmplă acolo, de ce nu funcționează. (…) Deci minciunelele mele au funcționat, să vedem acum când îl iau ce o să spună”, a spus ea.

„L-aș fi ținut acasă ce-i drept, însă mă gândesc la viitorul lui, la faptul că va începe școala și trebuie să se integreze între copii, să socializeze, să se joace (…). Nu este ușor. Cred că pentru orce părinte care își duce copilul la grădiniță sau la școală primele zile sunt foarte grele”, a încheiat vedeta.

Andreea Bănică formează un cuplu cu Lucian Mitrea, cu care are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dinte ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...