Cum l-a afectat pandemia pe actorul Costel Constantin. ”Eu găsesc că factorul psihologic este foarte important”

06.07.2021, 12:52
Cum l-a afectat pandemia pe actorul Costel Constantin. ”Eu găsesc că factorul psihologic este foarte important”
Cum l-a afectat pandemie pe actorul Costel Constantin. ”Eu găsesc că factorul psihologic este foarte important”

Actorul Costel Constantin, în vârstă de 78 de ani, a făcut declarații legate de pandemie, afirmând că nu a fost deloc afectat. Acesta a explicat că s-a informat în ceea ce privește virusul. De asemenea, celebrul actor a mărturisit, într-un interviu pentru revista Viva, că și-a făcut vaccinul împotriva noului coronavirus.

Costel Constantin, în vârstă de 78 de ani, este un cunoscut actor de teatru și film din țara noastră. Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1964.  A debutat ca actor la Teatrul Național din Iași, unde a activat în perioada 1965-1969, iar din 1969 a devenit actor al Teatrului Național din București. Pe marile ecrane a debutat în pelicula „Porțile albastre ale orașului” (1973, regia Mircea Mureșan), iar de atunci au urmat numeroase lungmetraje, printre care „Ion: Blestemul pământului, blestemul iubirii” , „Ediție specială” , „De ce trag clopotele, Mitică?” , „Buletin de București” , „Căsătorie cu repetiție”, „Misterele Bucureștilor” , „Balanța”, „Pepe & Fifi”, „Dulcea saună a morții”. Printre serialele TV în care s-a remarcat mai târziu, se numără „Aniela” sau „Iubire și onoare”.

Artistul a vorbit despre perioada de pandemie de coronavirus într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Cum l-a afectat pandemia pe actorul Costel Constantin. ”Nu m-a afectat deloc”

Întrebat cum l-a afectat pandemia de coronavirus, actorul Costel Constantin a răspuns: ”Nu m-a afectat deloc. Știi de ce? Pentru că am obiceiul acesta să îmi iau nevasta de mână și să mergem 10 kilometri pe zi. Eu găsesc că factorul psihologic este foarte important. Contează enorm. Băiatul meu cel mare, care este chirurg la Spitalul Sf. Pantelimon, mi-a zis: „Tată, să știi că nu e glumă! La mine vin niște oameni cu probleme nemaipomenite!””.

”M-am interesat: virusul acesta nu omoară, dar dacă tu ai o problemă, o accentuează până la capăt, până te termină. Deci trebuie să știi să îl gestionezi. Atunci m-am programat, mi-am făcut vaccinul, rapelul, mi-am făcut și testul de anticorpi”, a completat acesta

1.080.979 de cazuri de coronavirus în țara noastră de la începutul pandemiei

28 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în România în ultimele 24 de ore. Cele mai multe noi cazuri s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în București, respectiv 8. Rata de infectare la nivel național rămâne 0,04, relartează Hotnews. Bilanțul total al îmbolnăvirilor în România a ajuns la 1.080.979, din care pacienți vindecați 1.045.351. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 402. Dintre acestea, 65 sunt internate la terapie intensivă.

Pe teritoriul României, 1.839 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 718 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 18.410 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 35 de persoane.

citește și...