Cum își va împărți averea Rona Hartner cu soțul său! Artista a dat din casă: ‘Să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă’

20.05.2021, 09:22
Cum își va împărți averea Rona Hartner cu soțul său! Artista a dat din casă: 'Să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă'
Cum își va împărți averea Rona Hartner cu soțul său! Artista a dat din casă: 'Să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă'

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Rona Hartner anunța că va divorța de francezul Herve Camilleri. Cei doi s-au căsătorit în 2020 și păreau că au un mariaj fericit. 

Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, și Herve Camilleri, și-au unit destinele după trei ani de relație. Când lucrurile păreau a merge pe un drum bun, actrița a aruncat bomba: divorțează.  În câteva zile, cei doi vor semna actele de divorț la notar.

Rona Hartner divorțează după un an de căsnicie

‘Am ajuns la concluzia că este mult mai bine să ne despărțim. Acum un an și jumătate ne-am căsătorit. Eam de trei ani de zile împreună. Pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui.

Să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta. Că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudent. Acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă’, a spus Rona Hartner pentru Click!.

Cu ce rămâne după divorț

Rona Hartner a mărturisit că a făcut partajul în urma divorțului și a dezvăluit cu ce va rămâne după semnarea actelor de divorț.

”Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat.

De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el ”, a declarat Rona Hartner, într-o emisiune tv.

citește și...